Dnevni horoskop za 23. december 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 23. december astro zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 23. december 2019. Pomembne stvari bodo danes pritegnile vašo pozornost, ker vas bo prisililo v akcijo in vam ne dovolijo, da bi podvomili o pomembnosti.

Ob 17.34 luna preide v znamenje strelca

Luna v strelcu

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

”Ocean, najvišje gore in mogočne celine niso težko breme, če jih primerjamo s težo tega, da ne vračamo svetu njegove dobrote.”

Buda

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Janoš Murkovič, slovenski pisatelj, učitelj hrvaškega rodu na Madžarskem
Ivan Prijatelj, slovenski književni zgodovinar, prevajalec
Akihito, japonski cesar
Eddie Vedder, ameriški glasbenik, pevec, kitarist

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 23. december 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Povabilo, ki bo zelo prijetno in prihaja v pravem trenutku, vas bo danes razveselilo. Končno se boste sprostili in se vsega skupaj lotili bolj sproščeno, na pravi način.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poslovnem področju ste lahko danes brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani pa razmišljate tudi o manjših spremembah. Ljubljena oseba vam sledi tako kot želite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebuja se vaša simpatičnost, toda situacij, v katerih se vse vrti precej hitro, zagotovo niste vajeni in zato vsekakor pazite, kako se boste danes odzivali v zasebnih odnosih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nagnjeni boste k temu, da stvari zakomplicirate, saj ste trenutno v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite, ali vas takšen pristop vodi do dobrih rezultatov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo bo tokrat odločilen. Pazite, kako boste povedali svoje mnenje, čeprav vas spremljajo ugodne okoliščine, ker ste resnično iskreni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S prijetno kombinacijo planetov se končno vračate v ospredje, čeprav o določeni zadevah še vedno niste popolnoma prepričani. Previdni bodite pri bolj zahtevnih opravilih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste polni optimizma in kreativnih idej. Bolj zagnano se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na finančnem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja veliko dobrih idej, ki jih je pametno izkoristiti za nakupe in širjenje vaših obzorij. Polepšajte dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z neverjetno simpatično energijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavedajte se, da ste tudi vi pogumni in navihani, kar se bo v določeni situaciji pokazalo danes. Nihče od vas ne pričakuje, da imate vedno pripravljene odgovore na vsa vprašanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutili boste napetost v zraku, ampak naj vam to ne pokvari vašega dne. Ne boste se mogli znebiti občutka, da vam nekdo ne govori resnice in vas ves čas po tihem zavaja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se nikar ne spuščajte v podpise pomembne pogodbe. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni, ko bo bolj ugoden čas in o njih še malo razmislite. Nikar ne tvegajte preveč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek, ki ga imate, vas vodi naprej. Nekaj pomembnega se bo zvrtelo in rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Pri delu ne potrebujete počitka, morda le nekaj novih idej.