Dnevni horoskop za 23. april 2020

Dnevni horoskop za 23. april - Svetovni dan knjige
Dnevni horoskop za 23. april - Svetovni dan knjige

Dnevni horoskop za 23. april 2020

Dnevni horoskop za 23. april 2020 – Svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Umirite v današnjem dnevu svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste nekoliko bolj potrpežljivi.

Dnevni horoskop - Svetovni dan knjige
Dnevni horoskop – Svetovni dan knjige

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 4.26 nastopi Prazna luna – Mlaj

Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Luna v znamenju bika – Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi.

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju.

Dnevni horoskop za 23. april 2020

Nobena zapuščina ni tako bogata kot poštenost.

William Shakespeare

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Ive Šubic, slovenski slikar
Roy Kelton Orbison, ameriški pevec, glasbenik
Michael Moore, ameriški filmski režiser, pisatelj
Timothy James McVeigh, ameriški terorist
Leon Andreasen, danski nogometni reprezentant
Aleksandra Kostenjuk, ruska šahistka

  • Leta 1616 je v 52. letu starosti umrl največji svetovni dramatik William Shakespeare.
  • Leta 1516 so v Ingolstadtu sprejeli bavarski zakon o čistosti piva, ki dovoljuje le tri osnovne sestavine piva, in sicer vodo, ječmen in hmelj.
  • Leta 1956 je Elvis Presley prvič nastopil v Las Vegasu.
  • Leta 2005 je je soustanovitelj YouTuba Jawed Karim na tem spletnem mestu objavil prvi, 18-sekundni videoposnetek iz živalskega vrta v San Diegu.

Poskrbite za svoje zdravje, pazite nase in na druge, ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop 23. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Premislite, preden boste sprejeli, da bi koga kritizirali. Nečesa se boste lotili z navdušenjem, potem pa ugotovili, da je vsega skupaj preveč, da bi lahko kvalitetno zaključili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počasi boste zbrali več energije in se ustrezno odzvali glede zadeve, ki vam ne da miru. Ljubezenske poti so vam tokrat odprte, zato je smotrno da se odpravite v lepo dogajanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po vznemirljivih, dinamičnih dogodkih prihaja energija lune v znamenju bika, ki vam resnično ni po godu. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej k materializaciji svojih idej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če rešujete kakšne pravne zadeve, je bolje, da sedaj ne pospešujete stvari. Zelo dobro vam kaže na področju financ, kjer bodo potrebne hitre odločitve, kar pa za vas ni najbolj enostavno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preskočilo bo nekaj iskric, težko se boste brzdali, potem pa se boste podali v akcijo na ljubezenskem področju. Z nekom zaradi trme, ki jo prinaša luna v biku nikakor ne bosta našla skupnih interesov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Tokrat boste med redkimi, ki bodo takoj dojeli, kaj je pomembno in kaj ne. Zato se boste z veseljem tudi izpostavili. Zvečer se boste z luno v biku spet sprostili in našli nekaj več zase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Imate dovolj časa za vse, ne glede na še nekaj nerešenih vprašanj ki vas skrbijo. Na poslovnem področju vas zaradi Mlaja spremlja sreča, odpira se nekaj izredno zanimivih izkušenj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite pozornejši na namige, posebno od tistih, ki so na zagotovo na vaši strani in vas spoštujejo. Ne boste takoj pripravljeni govoriti o svojih zasebnih zadevah, saj boste zaradi lune v biku bolj hladni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z denarjem boste pri spletnih nakupih zapravljivi, nikakor vam ne bo uspelo privarčevati. Tokrat vas vsaj spremljajo srečne okoliščine na področju ljubezni, saj bo prisotnih veliko lepih besed.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Napetosti v odnosih se s pomočjo lune v znamenju bika umirjajo, vendar bo zaznati potrebo po odmiku. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v svoje umirjene energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko pozornosti bo tokrat na drugih. Ne bo vam škodilo, da se nekoliko umirite in poglobite vase. Z vplivom lune v znamenju bika vam to niti ne bo težko narediti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Podali se boste preko meja realnosti v svet, o katerem sanjate. Nič zato, če boste za koga drugačni in čudni. Zmotile vas bodo pripombe nekoga od domačih, ki vam želi le dobro.