Dnevni horoskop za 22. april 2020

Dnevni horoskop - Dan planeta Zemlje
Dnevni horoskop - Dan planeta Zemlje

Dnevni horoskop za 22. april 2020

Dnevni horoskop za 22. april 2020 – Dan planeta Zemlje. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Danes pričakujte morebitno izgubo lastnega jaza, ter nekaj izgubljenih trenutkov, ko ne boste točno vedeli kako in kam naprej. Problem vam bo predstavljalo tudi prilagajanje.

Dnevni horoskop Dan planeta zemlje
Dnevni horoskop – Dan planeta Zemlje

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 21.36 preide luna v znamenje bika

Luna v znamenju bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig.

Naš modri planet je najbolj čudovito možno naravno okolje. Njegovo življenje je naše življenje, njegova prihodnost je naša prihodnost.

Dalaj Lama

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Vladimir Nabokov, ruski pisatelj, pesnik in entomolog
Julius Robert Oppenheimer, ameriški fizik
Princ Gustav Adolf, vojvoda Västerbottenski
Rita Levi-Montalcini, italijanska nevrologinja, nobelovka 1986
Donald Tusk, poljski politik
Sheryl Lee, ameriška filmska igralka
Janko Narat (Jenki), glasbenik, humorist, pevec in kantavtor

  • Leta 1878 se je rodila slovenska pisateljica in borka za pravice žensk Zofka Kvedrova.
  • Leta 1870 se je rodil Vladimir Iljič Uljanov – Lenin, ruski revolucionar, vodja oktobrske revolucije.
  • Leta 1937 se je rodil ameriški igralec Jack Nicholson.
  • Leta 2007 je slovenski kolesar Jani Brajkovič na Dirki po Georgii dosegel prvo zmago med profesionalci.

Poskrbite za svoje zdravje, pazite nase in na druge, ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop sreda 22. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Komaj čakate na priložnost, da s pomočjo lune v ovnu razložite, kaj ste želeli in nameravali spremeniti. Na vidiku so zopet določene okoliščine, ki jih niste predvidevali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kombinacija planetov vas bo danes v domačem okolju ves čas opozarjala, da ne verjemite vsaki izrečeni besedi, da bodite na realnih tleh in da poglejte, kakšne so stvari v realnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se vam bo kljub aktivnim energijam, ki jih čez dan prinaša luna v ovnu po glavi pojavljala misel glede vašega zasebnega življenja. Čustven čas bo, a tudi zelo spontan, kar vam bo odgovarjalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se na nekaj novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Nekdo vas zagovarja, kar boste zvedeli preko prijateljev. Odločitev tokrat za vas ne bo pretežka, saj ste stabilni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dogajalo se vam bo, da se boste pogovarjali, a se s sogovornikom ne boste pravilno razumeli. Večerne ure z luno v znamenju bika bodo namenjene toplim trenutkom v dvoje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pametno danes, ko vas bo luna v ovnu prebudila izkoristite svoje prednosti. Ustvarjalno oko bo še nekoliko bolj izostreno, čuti odprti in znali boste uživati v radostih, ki jih boste deležni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čaka vas zelo dinamičen dan z luno v ovnu, v katerem se bodo odvijale vroče ure, ko boste imeli prebliske in potem boste zmedeni in vam bo težje obdržati dobro voljo in nasmeh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pri delu pazite, saj se boste težko spomnili nečesa, kar je za vas še vedno izredno pomembno. Shranite vse, kar vam lahko koristi tudi v prihodnosti. Večer z luno v biku bo umirjen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V pogovorih se bo čutil vaš nemirni duh, poleg tega bodo vaše besede tokrat okrepljene z lepimi mislimi in zato bodo ljudje v vas videli stabilno in pozitivno osebo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadeve, ki so vas obremenjevale, se hitro premikajo mimo vas. Vse se lahko spremeni, kar je za vas dobrodošlo. Zato naj vas ne preseneti, če se boste ob srečanju odzvali še bolj odločno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločiti se morate za nekaj, kar vas vsekakor mika in je tudi videti kot začetek spremembe. Sprostili boste višek energije, zato ne bodite tako zelo zadržani in trmasti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V pogovorih z družinskim člani pretiravate, čeprav se zavedate, da besedam morajo slediti dejanja. Bodite pozornejši, posebno v odnosih s tistimi, ki bodo z vami bolj zahtevni.