Dnevni horoskop za 21. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 21. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar. Danes boste spoznali da kadar čemu posvetimo pozornost, to pritegne našo ustvarjalno energijo. Če se osredotočimo na napačne stvari, si krademo energijo.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

Ob 13.33 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Vse kar se moramo odločiti je, kaj storiti s časom, ki nam je dan.

J.R.R.Tolkien

Rojstva na današnji dan:

Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist
Joe Sutter, ameriško-slovenski inženir aeronavtike
Slavoj Žižek, slovenski filozof
Ayrton Senna da Silva, brazilski avtomobilski dirkač Formule 1
Ronaldinho, brazilski nogometaš

Današnji horoskop 21. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne dovolite, da popoldne, ko boste zaradi lune v ribah bolj labilni pometajo z vami. Pazite pa tudi, da ne bi zaradi občutka, da je vaša suverenost ogrožena, sprejeli prenagljene in hkrati napačne odločitve.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan bo dolgočasen, morda popoldne, ko luna preide v ribi tudi žalosten. Primanjkovalo vam bo pestrega dogajanja. Zberite moči za nadaljevanje in nove izzive prihodnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Všeč vam bo ljubezenska zgodba, ki vsekakor v prihodnosti veliko obeta. S partnerjem ali prijateljem se bosta danes lažje razumela in se z veseljem pogovorila o morebitnem napredku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Simbol današnjega dne bo prehod v nežne vibracije lune v ribah. Spremembe, ki jih pogrešate, lahko doživite v odnosih. Postaviti si boste morali svoja pravila in se jih držati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste marljivi in dovolj motivirani, vendar bo problematično to, da niso vsi pripravljeni na napredek. Nekoliko boste še sumničavi, posebno s tistimi, ki se odzivajo na agresiven način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ljubezen bo danes popoldne, ko luna pride v ribi postala bolj umirjeno obarvana. Pomembno bo, da se boste prilagodili, zato tudi nekaj previdnosti v večernih urah ne bo odveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločitve bodo tiste, ki vam lahko dopoldne, ko bo luna še v kozorogu pričarajo napredek na osebni in duhovni ravni. Odprle se vam bodo nove, vam neznane poti, po katerih hrepenite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste vsaj približno vedeli, kaj bi morali storiti. Odleglo vam bo, takoj zatem prihaja nekaj pomembnih sporočil. Iznajdljivi boste, saj ste komaj čakali na napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička in notranjega zadovoljstva, zato se prenehajte ukvarjati z njimi. Vaša pričakovanja se tokrat ne uresničujejo v pravi smeri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč se oklepate nečesa, kar vam ni pisano na kožo. Izvedeli boste tudi nekaj, kar vas bo nekoliko vznemirilo. Z ljubljeno osebo popoldne, ko bo luna v ribah, ne boste našli prave taktike.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V današnjem dnevu boste zaradi prehoda lune v zasanjani ribi stežka uskladili vse obveznosti. Vse pomembno si sproti zapisujte, da ne bo kakšnega nesporazuma. V ljubezni bodite bolj prilagodljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Iskrene misli prinašajo napredek in čustveno skladnost, po kateri ste hrepeneli že nekaj časa. Pomembno bo, da uživate sami s sabo, še posebej tisti, ki ste na novo zaljubljeni.