Dnevni horoskop za 21. januar 2020

Horoskop danes smernica
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 21. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes zberite v sebi dovolj energije, strpnosti in mirnosti in v pravem trenutku sami uresničite svoj cilj ter razčistite nastalo nevzdržno situacijo.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Takoj za žensko so rože najbolj božanska stvaritev.

Christian Dior

Rojstva na današnji dan:

Christian Dior, francoski modni oblikovalec
Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog
France Vrbinc, slovenski jezikoslovec
Plácido Domingo, španski tenorist
Princesa Ingrid Aleksandra Norveška

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preberite tudi: Kitajski horoskop 2020: Kaj prinaša leto podgane posameznim znamenjem kitajske astrologije?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste nenačrtovano spregledali glede nekaterih ljudi v svojem življenju. Današnji dan je odlična priložnost, da obrnete novi list in začnete znova graditi svoje sanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poglobite se vase in pokažite čustva, ki jih že nekaj časa zadržujete. S tem se boste izognili zapletom, ki imajo redko pozitivne učinke. Večer bo obarvan s kreativnostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zapišite si nekaj pomembnega, tako ne bo več nobenih nesporazumov, ki se jih bojite. Dela bo nekoliko več, kot ste pričakovali, vendar vas to danes niti ne bo preveč obremenjevalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša komunikacija bo danes tekmovalna in malce agresivna. Zaradi želje po moči in prevladi se bodo pojavili spori. Kompromisov preprosto ne boste želeli sprejemati, zato bo dan bolj težak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja obdobje, ko boste morali poskrbeti za določene nakopičene zaplete. Na poslovnem področju boste morali zaščititi svoje delo in poskrbeti za področje financ, ki ni najbolj stabilno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Stiki z ljubljeno osebo ne bodo preveč obremenjujoči, kot se je dogajalo v preteklih dneh. A najprej poravnajte stare račune, da vas zadeve iz preteklosti nepričakovano ne presenetijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku dneva se boste morali sami spopasti s svojimi težavami, ker vam partner ne bo ravno v pomoč. Pobegnil bo v svoj svet kar lahko v večernih urah doprinese nekaj nesoglasij.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan bo ugoden za potovanja in sestanke, tudi v povezavi z nekdanjimi partnerji ali sodelavci. Pazite glede večjih stroškov, saj se vam v prihodnje nakazuje nekaj nepredvidenih izdatkov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo drzna in skrivnostna. Pri delu in pogovorih si zapisujte vse pomembno in si ne dovolite da vplivajo na vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sprejeti boste morali dejstvo, da niso vsi tako neposredni kot vi. Delovne razmere bodo zato bolj zapletene in marsikaj bo šlo narobe, ker ne bo nihče pravočasno odprl ust.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na delovnem mestu se boste danes soočili s posebnim projektom, ki bo od vas zahteval več energije, kot ste je morali vlagati do zdaj. Na poti do cilja bodo mnoge ovire.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekoga boste skoraj zamorili z vašo gostobesednostjo, ker bi radi povedali vse naenkrat, razkrili boste, kako razmišljate. Nikar pa ne pričakujte, da bi se vse skupaj rešilo na hitro.