Dnevni horoskop za 20. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes je zelo pomembno, da poslušate svojo voljo in šepet srca. Odločajte se preudarno, mirno, saj se bo vse uredilo, umirilo.

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Vaše počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše rezultate.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

V ljubezni bo padla danes dokončna odločitev. Ne bodite hladni in zadržani, ampak povejte svoje mnenje in stojte za njim. Več sreče boste imeli v naslednjem tednu.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Uživali boste veliko slaščic, a tokrat brez slabe vesti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se in zaživeli boste bolj sproščeno.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Nikar se ne vmešavajte v tuje spore, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose s partnerjem in prijatelji.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Odločitve bodo danes nujno zlo, kar vas lahko sredi dneva zmede. Ustvarite si realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Samski pojdite v večjo družbo in se zabavajte.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. V sredini dneva vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Preveč se ukvarjate z nečim, kar bi morali pustiti v preteklosti. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale brez težav, saj vam bo boljša polovica izredno naklonjena.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Pojdite s prijatelji v naravo in se uživajte. Nečesa ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še nekaj možnosti, preden se konkretno odločite, posebno glede nekoga, ki vas vznemirja.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Obljuba se vam bo danes izpolnila. Nehajte se toliko ukvarjati s samim sabo in analizirati vsako zadevo, raje pojdite v družbo. Dobro vam bo delo, saj se zadnje čase stalno vrtite v vrtincu.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določena dejstva. Na področju čustev boste zacveteli šele proti koncu dneva.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Vztrajajte, ker se vam bo kasneje zagotovo poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani partnerja. Morda mu boste celo ustregli, saj imate občutek, da ste premalo prisotni.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Čaka vas nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Jutranje ure boste namenili sebi ter skrbi za svoje telo, zvečer pa boste močno hrepeneli po nežnih dotikih.