Dnevni horoskop za 20. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 20. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: zdravje, ljubezen, odnosi, kariera, denar. Spoznali boste, da bati se razočaranja nenazadnje ne pomeni tudi bati se življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

LUNA JE V ZNAMENJU VODNARJA

Luna v znamenju vodnarja – Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Sonce preide v znamenje ovna.

Sonce se ob ob 3.49 uri pomakne iz nežnih ribic v prodornega in odločnega ovna, zato pričakujte več dogajanja in željo po zmagi. Sonce v znamenju Ovna, ki bo prebudilo nezavedne misli in vam dodalo nekaj energije, potrebne za delo na sebi in razne premike. Rutina ali dolgočasna opravila vas bodo samo vznemirjali. Tokrat se raje umaknite pred njihovo nejevoljo.

Sedaj bo potrebno ostati pri uresničevanju danih besed. Naporen čas je nakazan tudi v partnerstvu, še posebej, če ste v težkem odnosu, kjer si ne morete obetati razumevanja s strani partnerja. Poleg tega so na delu močne energije strasti in občutek usodnosti. Vsekakor se izognite vsemu, česar ne bi naredili pri zdravi pameti. Vse, kar je resnično vredno, vas bo seveda počakalo. Pričakujete pa lahko tudi razne zamude.

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

W. Wordsworth

Rojstva na današnji dan:

Napoleon II., francoski vojvoda
Beniamino Gigli, italijanski tenorist
Burrhus Frederic Skinner, ameriški psiholog
Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik, zgodovinar, publicist
Rok Benkovič, slovenski smučarski skakalec

Današnji horoskop 20. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni potrebno, da se držite le tistih zadev, ki jih obvladate. Lahko tudi nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Danes stopate s Soncem, ki preide v vaše znamenje v novo obdobje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pojavil se bo nesporazum, zato bo ves dan zaznamovan s konflikti, ki jih boste težko umirili. Lotite se le najpomembnejšega dela in popazite, posebno v odnosih s starejšimi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se varujte lekcij, ki jih nosi s sabo luna v vodnarju. Čeprav se boste po vsej verjetnosti od vseh misli utrudili, se boste vseeno naučili nečesa. Razmišljali boste o preteklih težavah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prijetna energija lune v vodnarju vas bo spodbujala v aktivno in učinkovito akcijo. Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo sedaj končno lahko dobila tisto pravo obliko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Opazili boste nekaj, kar vam ne bo všeč in se vleče že nekaj časa. Glede določenih dogodkov se boste z močno energijo lune v vodnarju prepirali in na vsak način želeli doseči svoj prav.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pomembno je, da se odprete energiji današnjega dne in ji sledite. Današnji planetarni vpliv vas spodbuja k pridobivanju osnovnih sredstev, zato vse skupaj dobro izkoristite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dovoli si boste sanjati in osebno rasti. Dan, ki ga bo popestrila luna v vodnarju se bo odvijal v znamenju povečane intenzivnosti in obstaja možnost, da boste ponovno osvojili notranji mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav lahko pričakujete v današnjem dnevu precej dela, boste še vedno razmišljali tudi o nenavadnem vedenju osebe, ki vam je zelo pri srcu. Morda lahko vse skupaj obnovite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z družino boste v današnjem dnevu sodelovali v umirjenem vzdušju. Vse bo potekalo gladko in z lahkoto boste uresničevali vse svoje želje in dosegali zadane cilje. Večer vam prinaša čustveni dvom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobro se z luno v vodnarju pripravite in previdno predstavite svoje zamisli, zato da boste imeli pripravljene vse odgovore in boste lahko v čim krajšem času dosegli želeni rezultat.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj vam nikakor ne gre, čeprav ste si prisegli, da tokrat ne boste izgubljali glave zaradi zadev, ki ne tečejo popolnoma gladko. V ljubezni še vedno oklevate, kar ni najboljša izbira.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Glavna tema današnjega dne bo zaradi lune v vodnarju spoštovanje. Najbolj uspešni boste če ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali zadovoljstvo.