Dnevni horoskop za 20. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 20. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Ukleščeni boste v breme nalog, nepredvidljivi stroški se lahko vrstijo, tudi neopravičeno, zato bodite budni. Za nove načrte dan ne bo primeren, ker boste dogodke in ljudi zaznavali zelo kritično.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Luna v znamenju strelca – Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Sonce preide v znamenje naprednega vodnarja

Danes se bo Sonce, ki se je nahajalo v hladnem kozorogu pomaknilo novim dogodivščinam naproti. Znamenje vodnarja prinaša željo po neodvisnosti in novostih.

Vaš največji adut bo širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne bo poznal predsodkov. Avtoriteta vas ne bo ganila, tokrat boste nanjo gledali z zanimanjem in popolnoma osredotočeno. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, vaš odnos do človeštva bo human in prijazen.

Nekje čaka nekaj neverjetnega, da se odkrije.

Carl Sagan

Rojstva na današnji dan:

Edwin Eugene »Buzz« Aldrin mlajši, ameriški astronavt
David Lynch, ameriški filmski režiser
Ivana Trump, češko-ameriška manekenka, podjetnica
Mathilde, belgijska kraljica
Petra Rampre, slovenska tenisačica
Marco Simoncelli, italijanski motociklistični dirkač
Polona Hercog, slovenska tenisačica

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Dnevni horoskop za 20. januar.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne sklepajte danes na podlagi predvidevanj, ampak se najprej o določeni zadevi prepričajte sami. V službi vas bo nekdo potisnil pred dejstvo, nehali boste zavlačevati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se boste ponovno prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko bo določena situacija videti povsem drugače. Luna vam prinaša veliko energije in želje po vitalnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprostite se v dobri družbi, ne komplicirajte in si danes privoščite nekaj, kar ni povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se bo razvijala bolj počasi, vendar intenzivno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste zaradi svojega povečanega poguma imeli v določeni situaciji zadnjo besedo. Samski, lahko si obetate srečanje, ki bo povsem neobičajno in vsekakor polno priložnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se boste odločali za pomemben korak, toda najprej se pogovorite o zadevah, ki so sporne. Šele potem naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja, tudi v zvezi s čustvi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes boste uživali v pridobivanju znanja ter se veselili zavesti, da se vaša obzorja širijo. Na področju zdravja bo višek energije in zbranosti prijetno zaznamoval današnji dan.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes skušajte biti v odnosih bolj previdni in premišljeni. Posebno, če gre za nekoga, s katerim ste v preteklosti že sodelovali in se je žal izkazal za zelo nezanesljivega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste nemirni in obremenjeni, zato se ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom. Trenutek sreče na področju ljubezni prihaja pozno zvečer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri delu vas bodo pohvalili in vam ponudili novo priložnost. Čeprav nimate veliko izkušenj, boste sprejeli priložnost. Vaši dobri lastnosti bosta tudi vztrajnost in samozavest.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Denar vam bo danes zelo pomemben, vendar bi bilo priporočljivo, da se posvetite tudi čustvom. Morda boste prišli v kontakt z nekom, ki bo sprejel predlog samo zato, da boste odnehali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju boste danes iskali možnost za poglobitev odnosa. Vse skupaj se vam bo zdelo izvedljivo, zato boste v tem, kar ste si zastavili zelo uspešni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preverite, kaj se dogaja z osebo, ki vas po tihem vznemirja. Morda se lahko srečata in pogovorita o skupnem nadaljevanju, kar je vsekakor vaša skrita želja za prihodnost.