Dnevni horoskop za 20. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 20. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Tudi če niste povsem sigurni, da je določena zgodba zaključena, danes ni pravi čas za hitre in drzne korake.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 20.42 preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju vodnarja

Težko se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Rojstva na današnji dan:

Janez Krstnik Mayr, slovenski tiskar
Viktor Parma, slovenski pravnik, skladatelj, dirigent
Jože Pahor, slovenski pisatelj
Kurt Cobain, ameriški grunge glasbenik
Ana Srebrnič, slovenska šahistka
Princesa Leonora, vojvodinja Gotlandska

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preverite tudi vaš ljubezenski horoskop!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čez dan boste z vplivom lune v vodnarju zelo optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si planirali. Popoldne se lahko znova dogovorite glede določenih nakupov ali tudi pomembnih poslov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V pisarni bo z vplivom lune v kozorogu nekoliko bolj umirjeno. Nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec ne bose več zaznavali. Finančne zadeve bodo na čakanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V večernih urah, ko luna preide v vodnarja, se lahko ponavljajo stvari, za katere ste že bili prepričani, da ste jih pustili za seboj. Zagotovo pa ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se stanje uravnovesi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Žal boste morali na zabavo še počakati, saj se morate trenutno posvečati delu. Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu. Razmislite o kakšni prijetni spremembi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes je pred vami prijeten čas velikih podvigov, imeli boste priložnost prepričati nekoga, ga navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Prihajajo uspehi, ki vas bodo razveselili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Počutili se boste odlično, prihaja tudi več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam bo življenje na nek način postavilo na glavo, vendar v prijetni smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes prihaja v vaše naročje dobro počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Prepustite se športu in igri ter zaokrožite z energijo. Tudi odnosi bodo danes umirjeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste polni energije in pripravljeni na uspešen delovni dan. S svojim pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi okrog sebe, le zvečer, ko luna preide v vodnarja ne boste najbolj umirjeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nagrade za vloženo delo boste danes zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni in vas imajo resnično radi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozanimajte se danes o načrtih in če bo mogoče, organizirajte prijetno večerjo v dvoje. Samski kozorogi boste danes prejeli povabilo na popoldansko druženje, ki ga boste z veseljem sprejeli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iskrenost in hvaležnost prinašata zadovoljstvo in brišeta nezadovoljstvo zaradi želje po napredku. Spomnite se zvečer, ko boste zelo družabni svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembno je, da se danes, ko vas sicer čaka veliko pomembnih opravkov hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano. Večer z luno v vodnarju bo pester.