Dnevni horoskop za 2. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 2. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 2. februar 2020, astro napoved za vsa astrološka znamenja. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Bati se razočaranja nenazadnje ne pomeni tudi bati se življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 2.42 nastopi Prvi krajec.

Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice.

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju.

Zmaga v prepiru ne vodi k sreči.

Rojstva na današnji dan:

Pavel Šivic, slovenski skladatelj
France Bučar, slovenski pravnik in politik
Rok Stergar, slovenski zgodovinar
Shakira, kolumbijska pevka
Gerard Piqué, španski nogometaš

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu se boste neprestano poglabljali vase in skušali ujeti nove smernice. Korak za korakom delajte na samozavesti, ki bo zelo pomembna.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo potekale po tisti poti, ki vam je všeč. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne vmešavajte se, posebno če gre za prepir med dvema osebama, ki sta vam enako pri srcu. V resnici pa gre za zadevo, ki nikakor ni povezana z vami. Prvi krajec vas bo obvaroval.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne dovolite si, da bi vam ušla kakšna neumestna pripomba, saj bodo zaradi lune v biku vsi bolj umirjeni. V ljubezni boste vstopili v čas nežnosti, zaželeli si boste trdnosti in stabilnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na izletu se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se. Čaka vas nekaj zanimivih in krajših srčnih epizodic. Nič posebno novega, vendar vseeno boste zadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Niste dovolj prožni, nekaj vas jezi. Poskusite razumeti prijatelja, ki se je nekoč znašel v podobnem položaju. Posebno če si ne glede na vse želite pomemben odnos ohraniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Včasih tudi vam prija, ko ste v središču pozornosti, a danes se boste s Prvim krajcem v biku bolj umikali v svoj svet. Zvečer boste želeli družbo, v kateri se lahko razživite in sprostite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V vaše življenje prihajajo novi ljudje, ki vas bodo tako ali drugače razvedrili. Čez vikend se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod velikim stresom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Srečen dan je pred vami, preživite ga dinamično in v družbi tistih, ki jih imate radi. Svojo čustva boste neprikrito izražali, želja ne boste skrivali. Počutili se boste energično.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odpravite se lahko na sprehod po gozdu. S tem si boste ponovno povrnili energijo, ki vam je v zadnjem času primanjkuje. Prvi krajec v biku bo energetski balzam za vašo dušo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelj se vam bo danes javil z nenavadnimi novicami. Potovanje vas lahko razvedri, vendar se odpravite že zjutraj. Največja napaka bi bila, da bi čez ves dan le poležavali brez volje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezen bo danes divja in strastna, na plano bo pokukala tudi vaša strast. Ne pokvarite vama vsega z izbruhi ljubosumja, saj vam bi bilo že kmalu lahko žal.