Dnevni horoskop za 19. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 19. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 19. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Brez iskrenega pristopa in ljubeznivih energij boste danes težko našli trenutek sreče in zadovoljstva, zato zaupajte sebi.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU KOZOROGA

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti.

Rojstva na današnji dan:

Veno Taufer, slovenski pesnik, dramatik
Danilo Türk, slovenski državnik
Falco, avstrijski pevec
Tomaž Pandur, slovenski gledališki režiser
Robert Roškar, radijski voditelj, televizijski voditelj, novinar, igralec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Preverite tudi vaš ljubezenski horoskop!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi vpliva lune v kozorogu utrujeni želeli si boste miru, pa vendar vas čaka naporen čas v domačem okolju. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu, zato boste želeli storiti korak.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijateljeva zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Vse skupaj boste opazovali na pravi realen način, saj vas bo spremljala luna v znamenju kozoroga.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vznemirljiva energija bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, si lahko danes, ko bo luna v kozorogu obetate koristne, povsem konkretne rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potrudite se in ne pretiravajte, ter se enostavno prepustite toku dogajanja, ki bo bolj povezano s poslovni področjem. Zaradi preobremenjenosti ne boste imeli dovolj časa zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju kozoroga poudarja ponavljanje napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami, predvsem zato, ker ste utrujeni in nujno potrebujete sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Energija današnjega dne, ki bo zaradi kozoroga obarvana z resnim pristopom, vam bo zelo naklonjena. Ritem današnjega dne bodo določali ljudje, s katerimi ste poslovno povezani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da vas privlači nekdo ki je v vaši bližini, nič ne bo izgubljeno, tudi če se boste danes izognili druženju. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite budni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največ nesporazumov se vam zaradi vpliva lune v kozorogu obeta na ljubezenskem področju. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti sami s sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne tvegajte preveč, saj danes, ko je luna v kozorogu ne morete postavljati pogojev. Nimate dovolj možnosti za zaslužek. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu boste zaradi notranjega miru odgovorili izredno ostro. Priznati si morate, da včasih pretiravate s svojo hladnostjo, ki posledično odbija ljudi in vas lahko popelje v osamo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vezani vodnarji, kljub temu, da ljubljena oseba preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj že meji na ljubosumje, kar pa za razmerje ni zdravo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost. Vezani partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar vas nikakor ne vodi k sreči.