Dnevni horoskop za 18. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja. Sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti.

 

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav ste vajeni finančnega kupčkanja vam bo vzelo dih, ko ugotovite, da so izdatki presegli vso razumno mejo. Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, vse kapacitete usmerite v delo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dokazali boste, da zadevam, ki so kočljive znate priti do dna in tako boste doživeli kopico uspehov. Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite samozavestni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v drugi polovici dneva. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva, kljub temu pa prinašajo pozitivno vznemirjenje. V ljubezni bodo zvezde na vas vplivale čutno in romantično.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Večerne ure bodo nekoliko bolj stresne.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 18. oktober 2019

V današnjem dnevu vam bo pomembna predvsem materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja in se nekako premaknili naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju partnerskih odnosov bo več napetosti sredi dneva, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo, kar vas lahko razjezi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru zaradi nakopičenih napetosti sledijo konflikti, preko katerih lahko celo prekinete določeno razmerje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovne zadeve bodo danes potekale v pravi smeri, kar bo za vas, ki ste zelo podjetni ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav se veselite vikenda, boste v ozadju kljub temu nekoliko obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vzemite si več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate.