Dnevni horoskop za 18. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 18. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes prihaja nekaj nenadnih dogodkov ali sprememb, ki bodo močno vplivale na vaše odločanje v prihodnje. Dovolite si čutiti!

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Luna v znamenju škorpijona – Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Ne moreš plavati proti novim obzorjem, če nimaš poguma pustiti obale za seboj.

William Faulkner

Rojstva na današnji dan:

Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, gledališki režiser
Princesa Sibyla Saxe-Coburg-Gothska
David Daniel Kaminsky – Danny Kaye, ameriški filmski igralec
Vitomil Zupan, slovenski pisatelj
Gilles Villeneuve, kanadski avtomobilski dirkač
Kevin Costner, ameriški filmski igralec
Josep Guardiola, španski nogometaš in trener

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 18. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi koraki, ki vam v dolgoročnem obdobju zagotovo ponujajo stabilizacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, če bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Dan nosi s sabo aktivno energijo, ki se lahko prevesi v nemir.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas že par dni žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Partner vas bo morda presenetil z vprašanjem, na katerega pa žel ne boste imeli pravega odgovora.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne skrbite, vse se bo v današnjem dnevu razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate pomoto in si dovolite možnosti, ki vam jih ponuja življenje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokazali boste, da znate ohraniti miren razum, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le to, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas edino utegne spraviti iz tira.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 18. januar 2020

Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah, ki so se vam nakopičile tekom tedna. Pojdite na sveži zrak in si razgibajte svoje telo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste danes nasmejani in dobre volje. Tudi partner ali prijatelj, ki vam je všeč, vam bo naklonjen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse se bo danes dogajalo hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite sodelovanje ali druženje, ki vam sproža številne dvome. Ravno v trenutku, ko boste najbolj čustveno ranljivi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izredno optimistično boste zakorakali novim dogodivščinam naproti, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko uresničite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko se boste ukvarjali z družino, ki vam ogromno pomeni. Veseli boste manjših pozornosti in toplih komplimentov. Zvečer boste dobili priložnost, da z nekom končno razčistite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste težko sprostili, saj boste malce obremenjeni s čustvenimi zadevami, ki so se zavrtele v nezavidljivo smer. Zberite svoje misli in ne delajte prehitrih zaključkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše misli bodo v današnjem dnevu zmedene, tudi razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na momente boste zvečer tudi nasmejani, saj boste v družbi zanimivega sogovornika.