Dnevni horoskop za 17. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. V današnjem dnevu pričakujte navdih, sposobnost ustvarjanja v umetnosti. V stiku z višjimi svetovi, skratka sijoč, mavrični pogled na vsa področja življenja.

 

 

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Zvezde vam bodo danes naklonjene. Premišljeno in mirno se boste lotili projekta, ki zahteva od vas znanje, razum in kanček sreče. Ravno na srečo boste stavili in imeli še kako prav.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Srečali boste osebo, ki vam je v preteklosti ogromno pomenila. Nikar ne zidajte gradov v oblakih, saj situacija ni čisto nič drugačna, kot je bila v preteklosti.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Ker si na področju dela niste povsem na jasnem, kaj hočete, boste dolgo odlašali in zavlačevali. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Ob potrjenem uspehu, si boste želeli le eno, da se delež prenese na partnerja, saj je bil eden redkih, ki vas je v kritičnih trenutkih poveličeval do neba. Tudi samski boste danes zadovoljni.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Dobili boste pozitiven odgovor na prošnjo, ki ste jo morda že skoraj pozabili. Prilagajali se boste brez težav, posebno če se odpravljate na kakšen pomemben sestanek.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Nadrejeni so vstavili elemente, ki so lahko zavajajoči. Danes boste arhivirali pomembne službene zadeve in prostor barvno popestrili in ga osvežili z dodatki.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Prekipevali boste od ustvarjalnosti. Ideje ne bodo presahnile, zato boste poklicali nekoga izmed vaših prijateljev, da dobite njihov odziv. Izzivi na delovnem mestu bodo pozitivni.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Danes prihaja na osebno področje svež veter. Poskušali boste uvesti nekaj popestritve v odnose. Sprejeli boste tisto priložnost, katera vam bo prinesla veselje.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Umirjenost vam bo vlila zaupanje in dobili boste odgovore na svoja vprašanja. Tudi doma boste deležni podpore. Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da to predlaga nekdo drug.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Dobili ste veliko zagona in ostane vam le še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je bilo že v preteklosti težje rešljivo. V ljubezni boste končno nekoliko bolj optimistični.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vaše ideje. Vezani ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko opečete, tudi dolgoročno.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Prihod nove osebe v vašo bližino vas bo danes močno vznemiril. Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, morda boste odkrili kaj, česar še ne veste.