Dnevni horoskop za 17. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. marec – današnji horoskop.

Dnevni horoskop za 17. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astro znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Če se danes znajdete v skušnjavi, da bi podlegli jezi in zameri, pomislite na vrednote. Dopustite odločitvi, da postane trajen simbol globokega spoštovanja.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj v težkih trenutkih skupaj in obudimo naše vrednoste.

LUNA JE V ZNAMENJU KOZOROGA

Luna v znamenju kozoroga – Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija.

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike, gospodarstva in izrednih situacij. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Obstaja samo eno zdravilo zoper velike skrbi – drobne radosti.

Pregovor

Rojstva na današnji dan:

Jožef Straub, slovenski kipar
Jean Ingelow, angleška pisateljica, pesnica
Walter Rudolf Hess, švicarski fiziolog, nobelovec 1949
Rudolf Hametovič Nurejev, ruski plesalec, koreograf tatarskega rodu
Kurt Vogel Russell, ameriški filmski igralec
Gary Sinise, ameriški filmski igralec

Današnji horoskop 17. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne razlagajte vsem, zakaj ste se odločili za nekaj novega, saj boste naleteli na negativne pripombe, ki vas lahko potegnejo nazaj. Vse skupaj bo vaša izbira, zato vztrajajte pri svojem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S težavo se boste kljub luni v znamenju kozoroga umirili in skoncentrirali na nov začetek, ki se bo razvil spontano. Koristila vam bo aktivnost, v kateri boste zagotovo prebrodili svojo pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je popoldne nekaj zoprnih opravkov, ki se jim diplomatsko izognite. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj realen načrt. Najprej pa rešite nekaj glede finančnega področja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutili boste energijo lune v znamenju kozoroga, ki vas bo spomnila na to kaj bi želeli spremeniti. Ko vas bodo izzivali in preveč spraševali, se nikar prehitro ne razjezite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaše počutje bo danes nekoliko manj spremenljivo in lahko se dogovorite za uspešno delovanje, ki prinaša usklajene dogovore. V ospredju bo v današnjem dnevu predvsem razum.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Mikalo vas bo nekaj na meji prepovedanega, posebno na zasebnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Vse se bo uredilo, saj vas spremlja odličen vpliv lune v kozorogu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Globoko vdihnite, mirnejše obdobje se bo začelo v današnjem dnevu. S pomočjo lune v kozorogu se boste končno izborili za svoj prav, ter zahtevali, da se vam enkrat za spremembo drugi prilagodijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lotiti se morate nečesa, kar je povezano osebnimi premiki in finančnim področjem. Proučite pogodbe, ne zaletavajte se, saj se lahko znajdete v težavah ali večjih nesporazumih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan bo malce nenavaden, toda pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni. Prebudil vas bo vpliv lune v znamenju kozoroga.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste osvajali nove podvige, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna razočaranja. Ne boste želeli živeti po pravilih, ki jih narekujejo drugi, zato boste vse skupaj zavrteli v svojo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite danes, ko boste z luno v kozorogu zelo zbrani priložnost, da v praksi preizkusite pravkar sprejete odločitve in se pokažete v pravem smislu. Nikar se zdaj ne umaknite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je dokaj stresen dan, saj bo močno spodbujena vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti vam lahko prinese rezultate.