Dnevni horoskop za 17. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 17. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Materialne želje bodo danes navidezno poniknile. Poglobili se boste vase in iskali družbo ljudi, ki vam lahko pomagajo na novo začutiti svet, ki vas obdaja.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

Ob 19.20 preide luna v znamenje škorpijona.

Luna v škorpijonu

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Zadnji krajec nastopi ob 13:58

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Dobro narejeno, je bolje, kot dobro rečeno.

Benjamin Franklin

Rojstva na današnji dan:

Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik
James Earl Jones, ameriški filmski igralec
Muhammad Ali, ameriški boksar
Andrew Geoffrey »Andy« Kaufman, ameriški komik
Jim Carrey, kanadski filmski igralec, komik
Michelle Obama, žena ameriškega državnika Baracka Obame
Richard Burns, angleški avtomobilski dirkač

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 17. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Namesto da bi se veselili nove energije današnjega dne, boste vsak trenutek našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih, kar vam lahko odvzame kakšno priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost, ki jo v bistvu pričakujete, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da niso vsi okoli vas tudi vaši zavezniki. Začeti boste morali gledati nase in se postaviti za svoj prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede finančnih opravkov se vam danes nizajo nepreverjene informacije. Tokrat morate priti do dna, naj vas ne bo strah vprašati po zadevah, ki vam niso znane.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan boste preživeli v ljubezenskih vibracijah. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bodo ljudje okoli vas storili, vam bo ugajalo in danes lahko veliko dosežete v smeri izboljšave odnosa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obveznosti vam danes zaradi vznemirljivih energij ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi in se vsemu skupaj nasmehnili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 17. januar 2020

Device, pred vami je izjemno vzpodbuden dan. Uspeh na področju dela, po katerem hrepenite že nekaj časa vam je tokrat skorajda zagotovljen, le budni morate ostati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določili si boste višje cilje in pri njih vztrajali, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki vam prinašajo boljšo iztočnico za prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu boste zopet spoznali, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, zato bodite bolj previdni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskušajte danes ne glede na dogajanje ostati zvesti samemu sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti, saj bi se znašli v konfliktih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste danes razpoloženi za romanco, boste v svojih korakih, povezanih s čustvi zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki vam nudi varnost in možnost, da popolnoma zaupate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naporen dan je pred vami, in čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v malodušje. Večer nosi s sabo boljšo energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste s svojim kreativnim pristopom zapodili v različne dejavnosti, kmalu boste ugotovili, da ste marsikaj opravili že v preteklosti. Tudi zdravje vam bo dobro služilo.