Dnevni horoskop za 17. april 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. april 2020

Dnevni horoskop za 17. april 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Dnevni horoskop: ljubezen, odnosi, zdravje in družina. Današnji dnevni horoskop smernica: Prihajajo številne prelomnice, če se boste nanje odzivali pravi čas, lahko pričakujete povečano stabilnost. Podali se boste na bolj sproščeno pot in si končno dovolili izstopati.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednote. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 20.29 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Prihaja umirjenost povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa. Pripravite si primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone.

Nasmehni se v ogledalo vsako jutro in začel boš opažati velike razlike v svojem življenju.

Yoko Ono

Rojstva na današnji dan:

Rudolf Badjura, slovenski planinec, pisec
Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik
Mihael Gunzek, slovenski klarinetist in pedagog
Jennifer Anne Garner, ameriška filmska, gledališka in televizijska igralka
Tomaž Petrovič, slovenski nogometni trener
Marija Šestak, slovenska atletinja

Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Današnji dnevni horoskop petek 17. april 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pustili ste, da mine preveč časa, in nekako čakali na čudežno rešitev, ki je ni na vidiku. Danes, ko se bo luna še nahajala v vodnarju, lahko izbruhnete, saj prihaja na dan tista bolj skrita stran vašega značaja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zasanjani in zamišljeni se boste proti večeru, ko luna preide v ribi lotili reševanja zadev na področju čustev. Pri nečem niste tako suvereni, kot ste želeli, kar vas lahko za trenutek nekoliko obremeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čaka vas umirjen dan, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj ste namreč v obdobju novih začetkov, ne glede na vse kar se dogaja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne obremenjujte se danes, ko bo luna skozi dan v vodnarju preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še hudomušno nasmejali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Trenutno vam niti ne ustreza nekaj, kar bi za vas lahko pomenilo preveliko obveznost. Poiskati morate neko ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo lune, ki zvečer preide v znamenje rib.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Veliko boste razmišljali o finančni situaciji, ki ni ravno najbolj blesteča. Poskusite najti kakšno dobro rešitev, ki bi vam lahko dolgoročno prinesla manjši napredek in predvsem umirjenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite presenečeni, če se boste tekom dne, ko bo luna še v vodnarju v zadnjem hipu premislili. Pomagal vam bo nekdo izmed sorodnikov, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preplavljale vas bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste ob tem v notranjosti srečevali z večjimi dilemami. Imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V družini prihaja z luno v vodnarju nekaj težav v komunikaciji. Spremenite nekaj načrtov in se podajte v akcijo. Niste preveč prepričani, toda edino, kar vas lahko reši, je samozavest.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadeve se bodo uredile po naključnem spletnem klepetu, ki se bo začel nekoliko drugače. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja, ki vas malce skrbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na osebnem področju bo nekaj trenutnih težav, ob katerih bi morali ostati na preži, posebno če ste povezani z nekom, ki vam ni preveč podoben in razmišlja drugače.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobili boste občutek, da lahko osebnostno napredujete, iščete nove odgovore. Čez dan, ko bo luna še v vodnarju boste z lahkoto spregovorili tudi o svojih skrivnih vzgibih.