Dnevni horoskop za 16. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 16. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi, lažje se boste danes zazrli v svoje notranje vzgibe in jih negovali.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

LUNA JE V ZNAMENJU TEHTNICE

Luna v znamenju tehtnice – Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti.

Danes praznuje Maja Keuc

Maja Keuc – S petimi planeti v znamenju Kozoroga je delovna, vztrajna in prepričana, da ji uspeh pripada. Zanima jo tujina. Njeno Sonce, ki se nahaja v X. hiši Kozoroga, ji podarja vztrajnost. Zanima jo tujina, z lahkoto se uči tuje jezike, stoji na realnih tleh. Ima dobro komunikacijo. Njeno obnašanje je na dobrem nivoju, le v domačem okolju se včasih težko zadrži in nesramno odreagira.

Maja Keuc je usmerjena k dosežkom in je optimistična. Preberite več!

Stori, kar moreš – s tem, kar imaš, in tam, kjer si.

Theodore Roosevelt

Rojstva na današnji dan:

Niccolò Piccinni, italijanski skladatelj
Fulgencio Batista y Zaldívar, kubanski diktator
Susan Sontag, ameriška pisateljica, politična aktivistka
John Carpenter, ameriški filmski režiser
Sade Adu, britansko-nigerijska pevka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počutili se boste odlično, smeh bo vaš prijatelj. Pripravljeni boste na vse, kar se bo pojavljalo. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, kar vam je popolnoma pisano na kožo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikacija bo danes izpostavljena na pozitiven način in vsi okoli vas bodo navdušeno poslušali vaše zanimive ideje. To je lahko odličen ključ za vašo prihodnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi za vaš okus. Vseeno ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj, zato se prilagodite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi notranjega nemira, se v današnjem dnevu partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti in besede, ki jih ne boste kar tako pozabili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev vas bo vznemirjalo to, da si z drago osebo želita podobno, a nihče noče popustiti. Vsaj pri delu se boste izkazali v pravi luči in dosegli boste dobre rezultate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 16. januar 2020

Planetarni vpliv vam ne da miru, kar velja še posebno za moške. Tokrat vas nihče ne prepriča, da bi se neki priložnosti odpovedali, saj vam bo jasno, da ste v nečem resnično nepremagljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda ste tudi sami storili napako, ko ste preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. Sedaj bo potrebno zadeve rešiti na ustrezen način.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj moči imate, da vse kar je na vašem urniku opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na svoj notranji občutek, ki je prijeten.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko. Raje najprej razmislite o vsem skupaj, nato skočite v akcijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Danes boste prišli do zaključka, da je vse skupaj lepše od pričakovanega, kar vas bo razveselilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želite si več miru, pogovorov po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti. Zvečer se boste odločili za strastno akcijo, ki vam ponuja več dogajanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili, zato boste svojo pozitivno vnemo širili tudi na druge. Prijateljski odnosi bodo zelo iskreni.