Dnevni horoskop za 16. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 16. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 16. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali smernico za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes bodo v ospredju gibanje in potovanja. Na čustvenem področju so možne kratkotrajne pustolovščine, ki povečujejo vašo neodvisnost in svobodo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 5.07 luna preide v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti.

Velika ideologija ustvarja velike čase.

Kim Džong II

Rojstva na današnji dan:

Joža Vombergar, slovenski dramatik
Kim Džong II, severno korejski voditelj
John McEnroe, ameriški teniški igralec
Bebeto (José Roberto Gama de Oliveira), brazilski nogometaš
Angelo Peruzzi, italijanski nogometaš
Cathy Freeman, avstralska atletinja
Valentino Rossi, italijanski motociklistični dirkač

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne popuščajte pred merili, ki ste si jih zastavili, saj luna v strelcu napoveduje še veliko presenečenj. Na preizkušnji bo predvsem vaša potrpežljivost, ki lahko tekom dne zaniha.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko energije boste vložili v zaupanje. Pomembna izkušena oseba v vaši bližini vas bo znala usmeriti k bistvu problema in rešitve. Približajte se svojim vibracijam podzavesti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedanje, da je vse v vaših rokah in da imate le vi moč, bo vaše orožje, ki ga boste v današnjem dnevu s pridom uporabljali. Izgovorov ne boste priznali, ne sebi ne drugim.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi družinskih zadev boste danes nekoliko obremenjeni, saj vam bo zaradi lune v strelcu na kožo pisana svoboda. Kljub temu boste stvari izpeljali in zraven še uživali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ves dan boste z vplivom lune v strelcu razmišljali o svojem življenju in možnostih, kako bi razširili svoja obzorja. Z lahkoto se boste lotili opravkov, ki so se vam nakopičili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Spremembe se napovedujejo za prvim vogalom, sprejmite jih v svoje naročje. Pripravljeni se boste prilagajati mnenju drugih, čeprav bi sami lahko dali pobudo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vas bo nekdo prepričeval, da nimate prav, vendar boste tokrat pripravljeni iti do konca. S pomočjo lune v strelcu se bodo spletle zanimive vezi, ki bodo v prihodnje koristne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste iskali ravnotežje med realnostjo in omejitvami. Nemirno se boste izvijali iz obljub, želeli si boste le biti v stiku s sabo, kar pa z vplivom lune v strelcu ne bo enostavno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vzemite si trenutek in se z luno v vašem znamenju prepustite domišljiji. Sprva se vam bo morda zdelo smešno, vendar boste ravno na ta način dobili dobro kreativno idejo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če se boste danes kam odpravili, si z luno v strelcu dovolite več spontanosti. Najrazličnejše okoliščine lahko popoldne povzročijo nekaj slabe volje in nestrpnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes vas bo razjezilo vse, kar ne bo tako kot si želite, zato se poskusite izogniti ljudem, ki so v vašem življenju samo zato, da vas razjezijo in spravijo v zoprno pozicijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo od znancev vas bo skušal speljati na napačno pot in vas prepričati, da ste na napačni poti. Z luno v strelcu bo poudarjen iskren pristop, zato se boste znali postaviti zase.