Dnevni horoskop za 15. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. marec – današnji horoskop.

Dnevni horoskop za 15. marec 2020, zodiak napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše zodiak znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Ne morete dokončati vseh obveznosti, tudi zato ker ste enostavno preutrujeni od vsega, kar ste pustili za seboj. Prenehajte se obremenjevati in se z luno v znamenju strelca usmerite vase.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj dovzetni, iskreni, zaupljivi in odprti. V teh dneh boste nesebični in srčni, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija.

Nič ni trajnega na tem zmešanem svetu – niti naše težave.

Charlie Chaplin

Rojstva na današnji dan:

Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik
Žores Ivanovič Alfjorov, ruski fizik, nobelovec 2000
Joaquim de Almeida, portugalsko-ameriški filmski igralec
Mark Hoppus, ameriški glasbenik
Eva Longoria, ameriška filmska in televizijska igralka, fotomodel
Veselin Topalov, bolgarski šahovski velemojster

Današnji horoskop 15. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste izredno radovedni, kako se bo iztekla določena pomembna situacija. Prebuja se zavest. Svoje notranje dvome boste v večernih urah dobro prikrili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želja po optimistični naravnanosti in luna v strelcu bosta blagodejno vplivala na vaše počutje. Privoščite si dotakniti se svoje notranjosti. Spoznali boste marsikaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želite si več počitka, a ne morete se popolnoma sprostiti. Preveč vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo in vas obremenjujejo. Potrebno se bo konkretno soočiti z vsem skupaj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V svojem stanovanju naredite čistko in pobrišite prah, da se ne boste več počutili tako nasičeno. Takoj boste boljše volje in bolj stabilni. Večerne ure bodo zelo optimistične.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj vam ne gre od rok tako, kot ste pričakovali. V mislih se vam podi nekaj drznega, a zadeva osebo, ki se še ni odločila. Dan boste preživeli bolj v samoti, ki vam bo ustrezala.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji horoskop

V ljubezni boste danes, ko bo luna v strelcu pripravljeni na nekaj novega. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede, ki se bodo dotaknile partnerja na pravi način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odpravite se na pot v svojo notranjost, zadovoljni boste, in to bo očitno na vašem obrazu, ne morete se sprenevedati. Umirjene zvezde vam zaradi vpliva lune v strelcu obljubljajo več optimizma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tudi danes boste razmišljali predvsem o delu, čeprav je prost dan. Nikakor se ne morete ustaviti, imate občutek, da obveznostim ni in ni konca, kar vas jezi. Ustavite se vsaj za trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikakor ne morete iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam ponuja, vam ne zadostuje. Počasi se pomaknite v svojo cono miru in udobja, ki ga pogrešate. Dan bo nekoliko nihajoč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se posvetite družinskim članom, saj že nekaj časa pogrešajo vašo razposajenost. Privoščite si daljši sprehod v naravi in ne pozabite razmisliti o sebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, kako boste ocenili nedavne dogodke. Kljubujete dragi osebi, a le zato, ker ne vidite druge rešitve. Današnji vpliv lune v znamenju strelca bo več kot ugoden za vas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni se boste danes znašli nekje med prijateljstvom in drugačnimi, toplejšimi čustvi. Vaše srce se še ne more odločiti, zato nikar ne hitite. Raje se prepustite vzgibom današnjega dne.