Dnevni horoskop za 15. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 15. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 15. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Vzajemna pomoč in spoštovanje bosta danes ključna faktorja, ki vas vodita k višjim vibracijam.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

Ob 16.43 preide luna v znamenje tehtnice.

Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Vedno je pravi čas, da storimo to, kar je prav.

Martin Luther King

Rojstva na današnji dan:

Josip Vandot, slovenski pisatelj
Aristoteles Sokrates Homer Onassis, grški ladjar
Gamal Abdel Naser, egiptovski predsednik
Mladen Delić, hrvaški športni novinar
Martin Luther King mlajši, ameriški baptistični duhovnik, borec za državljanske pravice, nobelovec 1964
Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Dnevni horoskop za 15. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne skrivajte svojih načrtov, če želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Skrivanje svojih ciljev ni preveč pametna odločitev, saj bi le tako ostali v ozadju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaplete, ki so vas ujeli, lahko rešite, zato ne skrbite zaradi stvari, ki ste jih pravzaprav večinoma že malce zgladili. Občutek utesnjenosti je tokrat zagotovo neupravičen, zato se ga znebite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bodo spoštovali vašo umirjenost in zanesljivost. Tako lahko napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Popoldne pokažite več odločnosti in samozavesti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste zaznali drugačno sliko in se dvignili nad težave, ki vas obremenjujejo. Navdihnite druge, da naredijo enako, tako da vse svoje negativne lastnosti postavite na stran.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes bo malce napeto, zato bodite pozorni, komu posvečate svoj dragoceni čas. Dogovorite se za zmenek z osebo, ki vam je v preteklosti podarila odličen občutek pripadnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Presenečeni boste, kako naenkrat vse, kar vas je nekaj časa bremenilo hitro poteka. Odnos z ljubljeno osebo se poglablja. Prav tako se lahko brez zadržkov odpravite na pot.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda se ne zavedate tega, vendar ljudje pri vas veliko bolj pogosto iščejo namige glede tega, kako naj se obnašajo, kot pa si mislite. Vaš dan bo povezan z globokim razmišljanjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, med njimi je lahko tudi nova simpatija. Prepustite se prijetnemu dnevnemu vplivu in si dovolite sanjati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Običajno se bojujete, danes pa se ne želite izpostavljati. Počasi boste premagali občutek, da se vam godi krivica. Vendar ta pot vodi čez nekaj strmih in zvitih ovinkov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj, kar bo nenavadno, vas bo navdušilo, a tega ne boste pokazali širšemu krogu. Ravnajte bolj diplomatsko in premišljeno, ne glede na to, da postajate nepotrpežljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes lahko zaradi nerazpoloženja nastane nenavaden nesporazum. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na poslovnem področju. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste bolj težko zbrali, saj vam bodo misli nenehno uhajale daleč stran. Poskusite se zbrati in se osredotočiti pomembne opravke. Razširili boste svoja obzorja.