Dnevni horoskop za 13. marec 2020

Dnevni horoskop škorpijon
Dnevni horoskop škorpijon

Dnevni horoskop za 13. marec – horoskop danes.

Dnevni horoskop za 13. marec 2020, astro napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Astro dnevne novice: kariera, ljubezen, odnosi, zdravje, denar. Danes se boste hitreje kot običajno počutili užaljeno in zapostavljeno, ali pa se bo pojavil občutek, da se vam godi krivica.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Dnevni horoskop luna je v znamenju škorpijona

Ko je Luna v škorpijonu, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Tvoje vizije bodo postale čiste, ko boš pogledal v srce. Kdor gleda zunaj, sanja; kdor gleda notri, se prebudi.

Carl Gustav Jung

Rojstva na današnji dan:

Percival Lowell, ameriški astronom
Hugo Wolf, slovensko-avstrijski skladatelj
Giorgos Seferis, grški pesnik, nobelovec 1963
Mircea Eliade, romunski religiolog, zgodovinar, filozof
Boris Benčič, slovenski slikar, fotograf, scenograf, režiser, risar animiranih filmov

Današnji horoskop 13. marec 2020. Krepite notranjo moč ter pazite nase in na druge!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekomu ste naložili veliko breme, čeprav z svojo obljubo niste mislili nič slabega. Naložili ste si veliko obveznosti, ki jih boste z energijo lune v škorpijonu zlahka premagovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z veliko bojevitostjo se boste v današnjem dnevu vrgli v delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov. Ne obupajte, vseeno se bo splačalo, saj boste imeli občutek, da počasi kljub vsemu napredujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

O financah, ki vas bremenijo že nekaj časa, se morate pogovoriti z nadrejenim, najbolje, da to opravite v najkrajšem času. Zdaj ste končno pripravljeni narediti prvi korak, zato bo vse veliko lažje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Odrekli se boste prednosti, vendar ne boste zaradi tega prav nič bolj cenjeni. Obljuba vas bo razburila, vendar se ne obremenjujte preveč, saj vas že kmalu pričakujejo boljše priložnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskušali boste zmagati na vseh področjih ampak se bo vse skupaj tekom dne zaradi lune v škorpijonu zakompliciralo. To vam naj ne vzame veselja, saj ste tokrat na napredek odlično pripravljeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Preteklost boste danes z lahkoto postavili na stranski tir. Spomnite se na partnerja in ga presenetite s kakšno manjšo gesto, ki bo obema ostala v dobrem spominu. Predvsem pa zaupajte vase!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na dobri poti do nepričakovanega uspeha vas bo nekdo sicer želel zmotiti, vendar neuspešno. Z malo več taktike in dobre volje vam bo v današnjem dnevu uspelo nekaj, kar vam bodo zavidali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se bodo stvari zaradi vpliva lune v vašem znamenju obrnile pozitivno, zato so skrbi in obremenitve odveč. Končali boste zahtevni projekt, ki vam bo prinesel v prihodnosti dobiček.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izredno tehtno boste v današnjem dnevu sprejemali odločitve, predvsem poslovne. Izžarevali boste samozavest in dobro voljo. Počutje bo uravnovešeno in stabilno, tudi zvečer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne hitite preveč in ne prehitevajte, pred vami je dovolj časa, da se lahko pravilno odločite. Zaupajte zaradi vpliva lune v škorpijonu šestemu čutu, le tako z denarjem ne boste imeli težav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne pozabite na ljubljeno osebo. Uživali boste v njeni družbi. Na področju dela prehajate v obdobje večjih sprememb, ki so lahko dvomljivega značaja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslušajte nasvet starejšega prijatelja, ki ima toliko izkušenj, da vam lahko veliko pomaga. Poglobite se v svet svojih pričakovanj in izluščite tisto pravo bistvo, ki vodi v napredek.