Dnevni horoskop za 12. marec 2020

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 12. marec, horoskop za danes.

Dnevni horoskop za 12. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Današnji horoskop – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Prebudite se, saj je prisotnih veliko želja, ki pa se vrtijo le okrog vas, samo v razmišljanju, v vaši glavi, brez da bi za to kaj storili.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 10.28 preide luna v škorpijona

Luna v škorpijonu poudarja čustva.

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Dnevni horoskop luna je v škorpijonu

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Nihče, niti pesnik, ni nikoli izmeril, koliko zmore zajeti srce.

Zelda Fitzgerald

Rojstva na današnji dan:

Charles Friedel, francoski kemik in mineralog
Vaclav Fomič Nižinski, ruski baletnik
Jean-Louis Lebris Kerouac – Jack Kerouac, ameriški pisatelj
Liza Minnelli, ameriška filmska igralka, pevka
Majda Koren, slovenska mladinska pisateljica

Današnji horoskop 12. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihajajo malo bolj napeti trenutki, saj luna preide v znamenje škorpijona, vendar bo vse skupaj prehodnega značaja. Pridobili boste samozavest in počasi se bo z vašo vztrajnostjo obrnilo vse na bolje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslušajte svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom znanca, ki bi vas le popeljali na napačno pot. Glede načrtov bodite skrivnostni, da vam slučajno kdo ne ukrade idej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prihodnjih dneh bo teren zelo spolzek, zato bodite skrajno previdni pri vlaganju in nasploh na področju dela. Nepremišljenost se vam lahko še kako maščuje, zato bodite na vsakem koraku budni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro razpoloženi boste čutili ob koncu dneva, ko vas bo bodrila luna v škorpijonu. Prej se bo treba zelo potruditi, da bo delo dobro opravljeno. Pri poslu bodite bolj resni in naloge rešujte sproti, brez odlašanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Viharji minulih dni bodo končno oddivjali drugam, čeprav se boste še vedno počutili utesnjeno. Ne zapirajte se vase, ker vam to ne bo prineslo nobenih koristi. Bodite z luno v škorpijonu bolj direktni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Težko boste danes, ko se bo luna sprehajala po škorpijonu popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno varnost. Vztrajate, le tvegati bo treba in stopiti izven svojih okvirjev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste pridni kot mravljica, saj si na vsak način prizadevate, da bi končno le dosegli načrtovano. Ne pretiravajte preveč, da vam ne zmanjka energije, ki jo boste potrebovali zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno nista najboljše volje, ker vas preganja tesnobni občutek, za katerega so krive nerešene ljubezenske situacije. Zberite se s pomočjo lune v vašem znamenju, da ne boste zboleli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju dela boste zaradi prodorne lune v škorpijonu odlično motivirani. Področje čustev pa bo danes bolj burno naravnano, saj z ničemer ne boste popolnoma zadovoljni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bo vaše počutje nestabilno. Lotil se vas bo občutek nemoči, zato si skuhajte zdravilni čaj, ki vam bo povrnil moč in energijo. Na področju čustev boste danes iskali odgovore na svoja vprašanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sproščeno domače vzdušje vas bo v današnjem dnevu pomirilo. Zelo boste radodarni in s partnerjem bosta zelo ljubeča drug do drugega. Energije bodo kljub strasti lune v škorpijonu sproščene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se s partnerjem ne boste razumeli najbolje, zato se boste še bolj zapirali vase in se zavijali v vam tako znano in domačo skrivnost. Finance vas bodo prebudile, še posebej v popoldanskih urah.