Dnevni horoskop za 10. februar 2020

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 10. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 10. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali smernico za vaša astrološka znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes prihajajo korenite spremembe. Ko razčistite in počistite vse stare, omejujoče vzorce, se lahko začne odvijati vaš pravi, dihajoči, ustvarjalni svet.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 0.39 luna preide v devico

Luna v znamenju device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Duhovnost ni sad, ki ga obereš, temveč seme, ki ga poseješ vase.

Rojstva na današnji dan:

Janko Lavrin, slovenski zgodovinar, esejist, prevajalec
Bertolt Brecht, nemški dramatik, pesnik, gledališki režiser
Cliff Burton, ameriški basist Metallice
Randy Velischek, kanadski hokejist slovenskega rodu
Peter Popovic, švedski hokejist
Emma Roberts, ameriška filmska in televizijska igralka, pevka

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Zanašajte se danes, ko bo luna potovala po znamenju device na to, kar vam pripoveduje razum. Na področju dela se pravočasno dogovorite glede novih nalog in glede tega, kako bodo ovrednotene.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste kljub zadržani energiji ugotovili, da vam je nekdo veliko bolj všeč, kot ste si predstavljali. Nepričakovano se bosta v večernih urah zapletla v zanimiv pogovor.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Na poslovnem področju si boste danes, ko bo luna v devici z lahkoto odprli nove poti, zaželeli si boste mir predvsem na področju financ. Bodite previdni pri svojih dejanjih, saj vas spremlja zaletavost.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Dogajanje se bo danes intenzivno stopnjevalo, vse večji pa bo tudi vaš spisek obveznosti, kar vam ne bo ravno pisano na kožo. Ne bodite presenečeni, če bodo nekatere zadeve ušle iz nadzora.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

V družbi prijateljev danes varujte skrivnosti pred dolgimi jeziki, če ne vas lahko to drago stane. Obiskala vas bo tudi sreča v ljubezni, ki se ji boste z veseljem neobremenjeno prepustili.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Danes prihajajo divji dogodki, ki jih do sedaj niste bili vajeni. Redna vadba vam bo zagotovila več energije in življenjske moči. Veselili se boste lepega komplimenta.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Na poslovnem področju prihaja danes, ko bo luna v devici čas neverjetnih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v komunikaciji in svoji neverjetni prilagodljivosti.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Uspelo vam bo, kar ste si zastavili, še posebej na področju dela, kjer bodo vibracije lune v devici več kot ugodne. V zasebnem življenju boste dali danes globino malce na stran.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Dan, ki ga spremljajo zemeljske energije bo prinaša nova spoznanja, zaradi katerih boste sprejemali pomembne odločitve. Sanje imejte pod nadzorom, saj vas lahko zavedejo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Okoliščine so se očitno spremenile, kar vam danes ne bo najbolj všeč. Pogovori bodo vznemirljivi, vendar se lahko ob nestrinjanju prevesijo tudi v kakšen konflikt.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Danes, ko boste malce nervozni, vas bodo osrečili prijatelji. Močan pečat bo imela tudi ljubezen in morali boste uvesti določene spremembe, ki vas vodijo k večjemu zadovoljstvu.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Danes boste imeli priložnost, da s pomočjo lune v devici na področju dela dosežete zavidanja vredne uspehe. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli.