Dnevni horoskop za 1. november 2019

1. november
1. november

Dnevni horoskop za 1. november 2019, kaj pravijo zvezde danes?

Dnevni horoskop za 1. november 2019. Danes lahko pričakujete obnovljeno notranje stanje. Prihaja mirno in tiho veselje v vseh procesih življenja. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved. Prvega novembra ob 3.38 preide luna v znamenje kozoroga

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Izjemna priložnost, preverite astrologija online!

Misel o smrti

Ni smrt tisto, kar nas loči,
in življenje ni, kar druži nas.
So vezi močnejše. Brez pomena
zanje so razdalje, kraj in čas.

Vekovečna dragih je bližina.
Smrt je le združitve návečer.
Zemlja skupno je pribežališče
in poslednji cilj vseh nas je mir.

Mila Kačič

Dnevni horoskopza 1. november 2019

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bo zaradi lune v kozorogu vse usmerjeno k vašim notranjim vzgibom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o osebni zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno ter pogumno podali v akcijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na osebnem področju se zaradi vpliva lune v kozorogu ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Danes ne bo več več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite kar morate narediti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naklonjen vam bo vpliv lune v kozorogu, ki v sebi skriva močno potrebo po osebni preobrazbi. To vas bo žalostnim energijam današnjega dne ponovno dvignilo in malce razbremenilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za 1. november 2019

Danes boste morali razmisliti o preteklih energijah, ki že nekaj dni počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, se čim prej poglobite vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini ali družinskem krogu. Naklonjeni boste zanimivi osebi, o kateri ste intenzivno razmišljali že dlje časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imate občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete bolj sproščeno. Pri pomembnih zadevah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na osebnem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko kljub dnevu preminulih preseneti, zato ne obupajte prehitro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu z vplivom lune v kozorogu boste težko ostali korektni do tistih, ki vam niso najbolj naklonjeni. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo razumeli vašega navdušenja. Današnje energije bodo hladne in celo nekoliko obremenilne.