Dnevni horoskop za 1. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. marec, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 1. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice za vaše astrološko znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Ko spoznate, razumete in upoštevate svojo moč, lahko marsikaj spremenite in izboljšate na vaši življenjski poti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop 1.3., ob 20.21 preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Dnevni horoskop luna v znamenju dvojčkov

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Beljakovine bodo tiste, ki vam bodo dodale največ energije, zato si privoščite kakšen okusen mesni obrok, v kombinaciji z rumeno ali oranžno zelenjavo. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Kdor je moder, vzame življenje tako, kot je, in le včasih sanja o tem, kakšno naj bi bilo.

Pearl S. Buck

Rojstva na današnji dan:

Gregor Rihar, slovenski skladatelj, organist
Oskar Kokoschka, avstrijski slikar, grafik, pesnik
Albin Žabkar, slovenski matematik
Winston »Burning Spear« Rodney, jamajški pevec reggaeja, glasbenik
Jensen Ackles, ameriški filmski in televizijski igralec
Justin Bieber, kanadski pop pevec

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Dnevni horoskop astro napoved.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko se bodo prepletale energije lune v biku se ukvarjajte s športom, pohajajte, razgibavajte se. Čaka vas nekaj zanimivih in krajših srčnih in prijateljskih epizodic.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spremljale vas bodo majhne skrivnosti, pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite ugodnim vibracijam lune v vašem znamenju. Zvečer se boste odločili za spremembo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne vmešavajte se danes, posebno če gre za prepir med dvema osebama, ki sta vam izredno pri srcu. Popazite tudi na želodec, saj vam bo danes dišala hrana, ki ni najbolj pričakovana.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne dovolite si, da bi vam zvečer, ko luna preide v dvojčka ušla kakšna neumestna pripomba. V ljubezni boste vstopili v čas prijetnega doživljanja, zaželeli si boste tudi trdnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čez dan, ko se bo luna še sprehajala po biku, si boste ponovno povrnili energijo, ki vam je v zadnjem času primanjkuje. Razveselili se boste presenečenja, ki prihaja zvečer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Niste dovolj prožni, nekaj vas v ozadju ves čas obremenjuje. Poskusite razumeti prijatelja. Posebno če si ne glede na vse želite še gojiti ta, za vas zelo zanimiv odnos.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bo prijalo, da boste v središču pozornosti. Obdajte se z izbrano družbo, v kateri se lahko razživite in sprostite. Zvečer, ko luna preide v znamenje dvojčkov prihaja odprtost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se sprostite in uživate, saj ste ves čas v pogonu in pod stresom. Prihajajo prijetna sporočila, pomembne novice in ljubezenska iskrica, ki vas bo prepričala, da je vredno zaupati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijeten dan je pred vami, preživite ga s tistimi, ki vas navdihujejo. Svojo čustva boste odprto izražali, želja ne boste skrivali. Počutili se boste zadovoljno, še posebej zvečer, ko luna preide v dvojčka.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo obarvana s strastjo, na plano bo pokukala tudi vaša igrivost, ne pokvarite vsega z izbruhi. V večernih urah, ko luna preide v znamenje dvojčkov, pričakujte boljšo komunikacijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijatelj se vam oglaša z nenavadnimi novicami. Največja napaka bi bila, da bi čez ves dan le poležavali brez idej. Sprejmite povabilo in se usmerite v nekaj bolj razigranega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu se boste veliko poglabljali vase. Korak za korakom boste veliko bližje dobri komunikaciji, ki bo zelo pomembna. Večerne ure ne bodo umirjene, ampak zelo razigrane.