Dnevni horoskop za 1. januar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 1. januar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 1. januar 2020, astro napoved za vsa znamenja. Preverite vpogled ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes se ozrite na svoje življenje in se vprašajte kaj res potrebujete, česa si želi vaša duša, po čem hrepeni vaše srce.

Dnevni horoskop Srečno
Dnevni horoskop Srečno novo leto.

Naj se vam uresničijo vse želje in naj vam zvezde prinesejo srečo, zdravje in ljubezen!

Novo leto je stopilo v naš objem! Čas, ko se želje po sreči in zdravju selijo iz srca v srce. Naj se uresničijo in vam prinesejo stabilnost ter harmonijo!

Luna je v znamenju rib

Prvi dan po starem letu bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romantiki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone.

Staro leto je minilo, ne oziraj se nazaj, novega pa ne priganjaj, presenetiti se daj!

Svetlana Makarovič

Preberite tudi: ASTRO NAMIG ZA PRAZNIČNI ČAS ali ASTRO POGLED NA LETO 2020

Rojstva na današnji dan:

Rocky Graziano, ameriški boksar, rojen »Rocky Barbella«
Claudio Villa, italijanski pevec
Svetlana Makarovič, slovenska pesnica, pisateljica
Don Novello, filmski igralec, komik, pisatelj
Grand Master Flash, ameriški pevec
Davor Šuker, hrvaški nogometaš
Paul Thomas Anderson, ameriški filmski režiser, pisatelj, producent

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Dnevni horoskop za 1. januar 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da prijatelj tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali in se podali v konflikt.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan bo zaradi utrujenosti precej naporen, predvsem zato, ker ste bedeli dolgo v noč. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom in vas obremenjuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene osebe vas lahko s svojim načinom komunikacije spravijo v slabo voljo. Dobili boste vse več vabil za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga ki ga dobro poznate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključ dneva žal prilagajanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vzemite si dovolj časa za vse kar vas osrečuje in sprošča. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite svoj ritem in se poskusite čim prej prilagoditi dnevnemu dogajanju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, čeprav boste utrujeni in naveličani vsega. Spočijte si!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uspeli se boste zadržati pri pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in vaše medsebojne odnose. Prijatelji vam bodo velika podpora, zato mu lahko brez slabega občutka zaupate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sodelovanje, o katerem razmišljate že nekaj dni se bo končalo uspešno in v delovnih dneh se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. Lahko se posvetite prijetnejšim rečem, morda ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekaterimi družinskimi člani ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in bodite pazljivi, saj bo nekaj čudnih vprašanj, ki vas bodo tekom dne malce zmedla.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo rešite določena pomembna vprašanja glede vašega prihodnjega delovanja. Dan vam bo prinesel veliko priložnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste imeli manj energije. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo boljše počutje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne poznate vseh spremenjenih okoliščin, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. V ljubezni lahko začneta znova, posebno če si želite izboljšati in nadgraditi odnos z drago osebo.