Današnji dnevni horoskop za nedeljo 10. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 10. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 10. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarne vplive za astro znamenja. Horoskop smernica: Prišli boste do pomembnih zaključkov, ki bodo povezani s prekinitvijo odnosa, ki vas bremeni že nekaj časa. Zbrali boste pogum, da se postavite na višjo pozicijo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 11.38 preide luna v znamenje kozoroga

Luna v kozorogu

Luna v znamenju kozoroga – Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Frederick Austerlitz – Fred Astaire, ameriški pevec, plesalec, filmski igralec
Merlene Ottey, jamajško-slovenska atletinja
Paul David Hewson – Bono Vox, irski pevec
Katja Seizinger, nemška alpska smučarka
Nick Heidfeld, nemški avtomobilistični dirkač
Anej Lovrečič, slovenski nogometaš

Na današnji dan postane Winston Churchill britanski predsednik vlade. Leta 1876 se je na klancu siromakov na Vrhniki rodil velikan slovenske književnosti, pesnik, pisatelj in dramatik Ivan Cankar. Rodila se je tudi kanadska manekenka Linda Evangelista.

Kolikor bolj je hlapec hlapčevski, toliko bolj gosposki je gospod.

Ivan Cankar

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne silite dopoldne, ko bo luna še v strelcu v zadeve, ki jim trenutno niste kos, saj si boste pričarali razočaranje. Nepripravljenost partnerja, da odpreta stare rane ne bo prinesla nobenih rezultatov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čas bo pokazal ali so stvari, ki vas trenutno tako razžirajo, res tako pomembne kot je trenutno videti. Končno boste dojeli, da se za malenkosti res ni potrebno preveč obremenjevati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nečesa se lotevate na napačen način, to ne zadostuje, v težave se le še bolj zapletate. Morate storiti kaj konkretnega, čeprav bo popoldne, ko luna preide v kozoroga težko in naporno spremeniti prvotni načrt.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Romantična energija vam bo danes polepšala vaše trenutke v dvoje. Zasanjano se boste usmerili v prihodnost in tkali pozitivne načrte, povezane s svojo ljubljeno osebo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan prinaša iskreno ljubezen ali vsaj drugačen pogled na nekaj, kar vas je dolgo obremenjevalo. Vrača se situacija iz preteklosti. Zato bo vse skupaj izredno pestro.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 10. maja 2020

Pogovorite se z družinskim članom, ki ga spoštujete, saj vam bo ta oseba dala praktične nasvete, kako se stvari lotiti in kako jo izpeljati do konca. Nikar ne bodite trmasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse, kar se bo dogajalo, boste vzeli zelo resno. Vsekakor ste preveč ponosni, da bi priznali tudi nekaj lastnih napak in veliko bolj blizu vam je taktika, ki jo uporabljate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Osebe iz preteklosti bodo nenadoma pozabljene, saj ste se končno začeli usmerjati v prihodnost. Uredite si misli in ne vztrajajte pri stvareh, ki vam kradejo čas. Večer z luno v kozorogu bo bolj zadržan.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nimate pogleda v vse, kar vas precej obremenjuje. To ne pomeni, da bi morali dvigniti roke k višku ali se predati negativnemu razmišljanju. Raje se usmerite v bolj smiselne rešitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sreča vam bo še posebno naklonjena popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, saj ste si jo zaslužili. Ujeti v svet ljubezni boste pozabili na obveznosti in se posvetili samo temu, kako bi podaljšali te trenutke.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Po eni strani ste še vedno nemirni in vročekrvni, po drugi pa vas hladi nekdo, ki se ne odziva tako, kot si želite in nikakor ne najdete načina, da bi situacijo spremenili. Dan bo malce nihajoč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Marsikaj se danes ne bo ujemalo z vašimi pričakovanji ali z izkušnjami, posebno v družinskih odnosih, čeprav imate občutek, da vam je vse povsem jasno. Ne dovolite, da bi vam ponagajalo zdravje.