PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE BIK!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak bik, glavno znamenje je bik, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju bik.

BIK PODZNAK OVEN

Če se vaš Ascendent nahaja v znamenju ovna se vaša stabilnost in notranji mir porušita, če ste ves čas v akciji in hitenju. Če ohranite ravnotežje, lahko sami dosežete neverjetne rezultate. Bik v podznaku prepozna ovna kateri ga fascinira in prevzame njegove lastnosti. Imate lastnosti kot so odločnost, poštenost, kot tudi uživanje v danem trenutku, še posebej na področju gurmanskih užitkov.

BIK PODZNAK BIK

Dvojni bik ima v sebi ležernost s pridihom upočasnjenega uživaškega tempa. Priporočljivo je da najdete, oziroma se pridružite osebi, katera vas malce podžge, brcne, da se premaknete naprej, kot je potrebno. Kompromisi niso vaša vrlina. V vašem življenju ne manjka nežnih dni in noči, uživati znate v razkošju in prijetnem ambientu.

BIK PODZNAK DVOJČKA

Bik s podznakom v znamenju dvojčka zelo rad govori, hkrati je v določenih situacijah počasen pri delu in zelo hiter v besedah. Kar se odraža tudi s tem, da radi prej spregovorite, preden premislite. Ascendent od vas zahteva veliko strpnosti, kar pa še ni zagotovilo za vašo srečo. Bik v podznaku dvojčka je nekakšna zmes ambicioznosti in osvežitve.

BIK PODZNAK RAK

Bik, s podznakom v raku je pravi domači tip. Težko vas je izriniti iz hiše, ker je to kraljestvo, v katerem vladate večno in ste tudi popolni gostitelj. Za prihodnost se prav malo zmenite, nič vas ne ustavi na poti k užitkom. Bik z Ascendentom v raku, kjer se združita zemlja in voda ustvarja plodna tla, v katerih imajo semena odlično priložnost za rast.

BIK PODZNAK LEV

Bik s podznakom v znamenju leva se velikokrat izrazi v uspešnem slikarju, katerega dobiček je pomembnejši od umetniškega priznanja. Slikar slika za denar, medtem ko umetnik slika za dušo. Tudi če na nebu sije sonce, ga težko prepričate da ne vidi oblakov. Na vsak način ste prepričani, da vam v življenju pripada vse, brez da bi se pretirano trudili.

BIK PODZNAK DEVICA

On je odličen delavec, vendar ga pri njegovem delu ne sme nihče motiti. Možno je, da ga bosta življenje in delo popeljala na razna poslovna in zasebna potovanja, kjer se njegove ambicije še povečujejo. Bik z Ascendentom v znamenju device potrebuje v življenju finančno varnost, stabilne, natančno začrtane in trdne temelje, čeprav je skupni imenovalec udobje.

BIK PODZNAK TEHTNICA

Bik z Ascendentom v znamenju tehtnice v življenju namenja največji poudarek lepoti in estetiki na sploh. V vašem življenju mora biti vse kar vas obkroža lepo in na svojem mestu. Odlični ste pri dekoriranju in urejanju bivalnih prostorov. Ste prilagodljiva in potrpežljiva oseba, ki ji lastno udobje in poslovna sreča največ pomenita. Vse želite rešiti umirjeno in harmonično, napetosti in konflikti vas močno vznemirijo.

BIK V PODZNAKU ŠKORPIJONA

Bik s podznakom v znamenju škorpijona je zanimiva oseba, ki zna strastno in hkrati miroljubno pristopiti in osvojiti zaželene cilje. Lahko ste odličen pevec, ne samo zaradi dobrega glasu in nastopov, ampak imate še dodatno prednost, publika vas naravnost obožuje. V odnosih ste ljubosumni in posesivni, od ljubljene osebe podzavestno zahtevate, da vam je ves čas pripadna.

BIK PODZNAK STRELEC

Bik s podznakom v znamenju ognjenega strelca je oseba, ki v življenju resnično uživa, še posebej na področju dela, saj ji nikoli na zmanjka volje in motivacije, zna pa si odtrgati čas tudi zase, za svoje užitke. Čeprav imate radi stvari na mestu, ne komplicirate preveč, če ni vse tako, kot ste si zamislili. Zaradi kombinacije z ognjem, je ta bik odprt za drugačnost.

BIK PODZNAK KOZOROG

Bik z Ascendentom v kozorogu je bolj hladna, konservativna oseba, ki se v življenju težko prepusti spontanosti. Obožuje kuhinjo, ter otroke, ki ga navdihujejo s svojo mladostno energijo. Za uspeh se je pripravljen boriti do konca, mnenj ostalih ga ne zanimajo preveč, tako poslovno, kot tudi zasebno. Vaš moto je, več bom vložim, več bom dobil.

BIK PODZNAK VODNAR

Bik z Ascendentom v znamenju vodnarja je nenavadna kombinacija energije zemlje in zraka, zato pri njem nikoli ne boste točno vedeli, kaj lahko pričakujete. Poiskati morate več interesov, kateri vas zadovoljujejo. Zunanja podoba je pri vas v nasprotju z notranjim čutenjem in doživljanjem. Bik s podznakom v vodnarju je trmast, težko se brzda in z veseljem tvega, za razliko od ostalih bikov.

BIK PODZNAK RIBI

Bik z Ascendentom v znamenju rib je nežna, romantična dušica, ki jo lahko kruta realnost hitro prizadene. Lahko ste velik umetnik, uspešni ste tudi v vseh kreativnih dejavnostih. Občutljivost, ki vas spremlja skoraj na vsakem koraku, vam preprečuje spontane odločitev, zato skušajte enostavno živeti in pustite živeti, seveda v svojem svetu.

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago Ascendenta se obrnite na SVETOVALCE.