Znamenja na službenih zabavah. Preverite, kako deluje vaše znamenje!

Vas zanima, kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o službenih zabavah, ki se jih večina veseli, tisti najbolj pogumni pa lahko, ko popolnoma popustijo zavore, naredijo tudi kakšen nepremišljen korak. Nekatera znamenja na službenih zabavah delujejo sproščeno, druga pa so bolj zadržana.

OVEN

Oven ljubi izzive, zato komaj čaka na službeno zabavo, kjer želi biti najboljši. Njegova aktivna narava mu mogoča, da se prilagodi vsaki situaciji. Zato mu je popolnoma vseeno, kje bo letos potekala službena zabava. Vesel pripadnik ognjenega znamenja se zna popolnoma sprostiti tudi brez velikih količin alkohola. V nevarnosti je le, če pride na zabavo s svojimi nerešenimi težavami. Takrat se lahko preveč zaplete s kozarcem in postane celo agresiven.

BIK

Čeprav bik ne hrepeni po zabavah, ga tradicija veže na to, da službene zabave nikakor ne sme zamuditi. Najbolj mu ustreza, če je zabava blizu doma. Da se ne potrebuje posebej dogovarjati s sodelavci, saj je prepričan, da zabave ne bo zapustil med zadnjimi. Razni razvrati in ljubezenski zapleti pod vplivom alkohola jih ne navdušujejo. Biki ne vidijo smisla v popolni opitosti, saj se potem ne bi mogli nadzirati, brez česar težko delujejo.

Znamenja na službenih zabavah

DVOJČKA

Nikoli ni preveč zabave za razigranega dvojčka. Zato službene zabave nikakor ne bo zamudil. Najbolj družaben, ekstrovertiran znak je še posebej navdušen nad življenjem drugih ljudi in njihovimi zgodbami, zato vidi zabavo kot odlično priložnost, da se dokoplje do novih informacij in tračev. Všeč jim je, ko jim med znanci iz službe nekdo, ki jim je po tihem všeč kupi pijačo. Zagotovo bodo vrnili uslugo v zameno za premišljen dialog.

RAK

Lojalen, simpatičen in intuitiven rak je najboljši poslušalec. Zato se bo na službeni zabavi znašel v kotičku, kjer mu drugi razlagajo svoje težave. Ker je rak oseba, ki je vedno tukaj za prijatelja v stiski. Bo na zabavi odlična družba za razočarane. Raje ima manjše zabave, zato se bo raje odločil za srečanje z nekaj sodelavci, bučna zabava z velikimi količinami alkohola mu ni najbolj pisana na kožo. Zato bo ves december razmišljal, kako se bi ji lahko izognil.

LEV

Lev ki kralj džungle, je na službenih zabavah tudi kraj dogajanja. Seveda s kozarcem dobrega vina v roki. On je samozavesten in rojen vodja, ki zna odlično zabavati še tako nerazpoloženo družbo. Nikakor ni zadovoljen če zabava ne uspe, najsrečnejši je, ko je sredi noči dogajanje na višku. Takrat si bo morda skrivaj privoščil tudi kakšno prijetno avanturo, pri tem seveda ne bo razmišljal, da bi ga lahko kdo opazil, saj je prepričan, da je vse kar počne prav.

Znamenja na službenih zabavah so v različnih energijah

DEVICA

Device so znane po svojih načelih. To pa ne pomeni, da se ne bodo na službeni zabavi znale sprostiti. Pri izbiri pijače rade komplicirajo. Zato jih bo že nekaj časa pred zabavo zanimalo, kako bo vse skupaj potekalo, ter kakšna hrana in pijača bo na razpolago. V nepremišljene, strastne avanture v opitem stanju se za zabavah običajno ne spuščajo, saj se zavedajo, da bi takšno početje lahko pokvarilo njihov renome v pisarni, česar si seveda ne dovolijo.

TEHTNICA

Tehtnica se rada zabava, vendar najraje v poznani družbi. Zato jo lahko priprave na službeno zabavo, ki je obsežnejša celo vznemirijo. Običajno se je udeležijo v družbi nekoga iz pisarne, ki jim je blizu. Zanje je pomembno predvsem, da je hrana lepo pripravljena in okusna, ter da imajo na razpolago dobro kapljico vina, s katero običajno ne pretiravajo. Za zabavo se rade uredijo, tako da s svojo eleganco izstopajo.

ŠKORPIJON

Najbolj strastno znamenje škorpijon ljubi skrivnosti in spletke, ki jih na službenih zabavah ne manjka. Zato bo komaj čakal na magičen večer. Ne glede na to, ali se bo znašel v manjšem ali večjem krogu sodelavcev, bo on tisti, ki bo skozi večer odkrival razne skrivnosti. Škorpijonova popolna zabava s sodelavci je sestavljena iz oblačenja v najboljša oblačila. Opita z najdražjim parfumom in obkrožena z najbolj zaželenimi obrazi v podjetju.

Znamenja na službenih zabavah rada včasih pretiravajo

STRELEC

Strelec, ki je večni zabavljač se na službeno zabavo ne pripravlja. Vendar se je neskončno veseli, saj bo druženje s službenimi kolegi končno bolj sproščeno kot v pisarni. Absolutno najljubši način za dobro zabavo je, da strelcu prepustite organizacijo. Saj bo zabavo vsekakor znal obarvati tudi z raznimi šaljivimi dejanji. Preveliki količini alkohola se strelec težko izogne, saj je njegov moto, da je potrebno uživati, o posledicah pa ne razmišlja.

Znamenja na službenih zabavah

KOZOROG

Kozorogu službena zabava pomeni le dodatno druženje. Vendar se tudi na njej ne želi preveč odpreti, saj ga spremljajo razni dvomi. Tudi alkoholu se bo raje izogibal. Saj ne želi izgubiti nadzora nad sabo in svojim početjem. Kozorog ljubijo posebne priložnosti in tradicionalna srečanja, preveč divji zabavi kjer popustijo ovire, pa se raje izognejo. Ne marajo preveč pijanih sodelavcev, ki po njihovem mnenju preveč težijo ter s tem le smešijo sami sebe.

Znamenja na službenih zabavah so v različnih energijah

VODNAR

Vodnar obožuje zabave in pestro dogajanje, zato je službena zabava zanj najboljši dogodek, ki se ga veseli že pred časom. Že pred zabavo se bo dobil z najbližjimi sodelavci in začel veselo nazdravljati, zato je v nevarnosti da v dobri družbi sodelavcev popije preveč in začne naglas razpravljati o kakšni neljubi zadevi, seveda ne svoji. Ko je pod vplivom alkohola, zna sarkastično zbadati.

RIBI

Ribica se službene zabave sicer veseli, vendar ni najbolj navdušena nad popuščanjem zavor pod vplivom alkohola. Raje se zasanjano smuka od sodelavca do sodelavca in deli prijetne misli. Hrana je zanjo ključ dobre zabave, saj rada preizkuša. Plesni ritmi jo hitro prevzamejo, zato velja na zabavah za najbolj domiselno in privlačno plesalko.

Pripravljeno za Sensa.si