PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE OVEN!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak oven, glavno znamenje je oven, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju oven.

OVEN PODZNAK OVEN

Ta kombinacija je zelo dobra za delo in poslovne zadeve. Poleg zelo močnega podjetniškega duha še vedno obstaja močna želja po uspehu. Edina nevarnost je, da dvojni ovni želijo vse in hočejo takoj zdaj. To pomeni, da ste za svoj uspeh pripravljeni narediti vse, da dosežete svoj cilj. Zaljubljeni dvojni ovni se bolj posvečate poslovnemu sodelovanju kot ljubezni.

OVEN PODZNAK BIK

Oven s podznakom bika ima močno razvit občutek za lepoto. Od lepih oblačil, stanovanj in avtomobilov, do čudovitih pripadnikov nasprotnega spola. Vsako delo katero opravljate delate na svoj način, in nič kaj preveč vam ne diši. Oven v podznaku bika deluje na lastno hitrost, kar pomeni, da lahko počivate nekaj dni in nato delo opravite pospešeno v nekaj urah. Ko ste zaljubljeni ali v vezi, svojo naklonjenost do ljubljene osebe izražate na način, da pokažete stopnjo posesivnosti.

OVEN PODZNAK DVOJČKA

Ovni s podznakom v dvojčkih ste zelo komunikativni, razigrani, radovedni in ves čas veliko govorite. Morda ne vedno, ampak ko vas ujame dar govora, ste nezaustavljivi. Odlično se znajdete v vlogi radijskega voditelja. Za ljubezenske avanture vas je težko ujeti. Partner mora biti privlačen, pameten in nikakor ljubosumen.

OVEN PODZNAK RAK

To je kombinacija ognja in vode z veliko pare. Na preizkušnji je testiranje zmogljivosti. Ste oseba, ki zelo težko preživljate čas sami s seboj. Znate biti celo žaljivi in se nato potegniti vase. Radi imate jasna pravila in ste velikokrat pokroviteljski. Če najdete sorodno dušo, ste lahko zelo dobri, zvesti in ljubeči partnerji.

OVEN PODZNAK LEV

Ovni s podznakom v znamenju leva ste zelo radodarni, velikodušni ter zelo samozavestni ljudje. Ko ste na vrhuncu moči, ste zelo dobri prijatelji, v tej kombinaciji podznaka lahko najdemo nekaj primerkov, z preveč poudarjenim egom. Oven v podznaku leva ima potrebo, da se vedno prikaže v najboljši luči od zunanjega videza do njihove osebne kakovosti. V partnerskem odnosu ste zelo galantni in želite imeti glavno besedo.

OVEN PODZNAK DEVICA

Oven s podznakom v devici je zelo zanimiva kombinacija, katere pripadniki izgledate nedostopni in resni, v resnici se pa v vaši notranjosti skriva povsem nekaj drugega. Do tega spoznanja pridejo samo tisti, kateri se vam dovolj približajo. V ljubezenskih odnosih niste nagnjeni k prikazovanju čustev, pač pa ste zelo zanesljiv in stabilen partner. Oven v podznaku device zna še kako dobro analizirati tveganja.

OVEN PODZNAK TEHTNICA

Ovni s podznakom v znamenju tehtnice ste ljubeznive osebe, ki imate bolj ali manj značilnosti ovna, in ste prispodoba strasti. Ste idealist in po duši romantik. Pomembno vam je poiskati pravega partnerja, s katerimi se lahko dopolnjujete. V brezglavem iskanju pravega partnerja izgubite interes ter zanimanje za vse ostalo. Potrebno se vam bo naučiti zaupati in verjeti. Ko to dosežete, imate ključ do uspeha pri sebi in svojo razburljivo pot neobremenjeno nadaljujete v prihodnost.

OVEN PODZNAK ŠKORPIJON

Ta kombinacija bi bila opisana z eno besedo: nevarno. Če se je treba soočiti z velikimi življenjskimi težavami in jih rešiti odločno, ste tukaj nenadomestljivi. Na žalost pa je vaša narava izražena tudi z ljubeznijo v obliki ljubosumja, dostikrat tudi ste tudi sarkastični ali žaljivi. Vsaka izdaja ima lahko resne posledice. Če ste pri osebnih pogajanjih uspešni, zmorete premagati svet in delujete kot mogočen, nepremagljiv oven.

OVEN PODZNAK STRELEC

Oven podznak v znamenju strelca je vedno vesel in optimističen. Radi delite svoja prepričanja z vsemi in skoraj nič v življenju vas ne more premakniti, da bi izgubili optimizem. Ko ste razočarani nad delom, ljubeznijo ali prijateljstvom, se hitro opomorete in se kmalu ponovno zlijete s svojim čudovitim življenjem in energijo. Oven v podznaku strelca spremlja dvojni ogenj in plamen želja gori vedno svetlo nad vami. Za ljubečo partnerstvo potrebujete zelo strpno osebo, ki se lahko spoprime z zelo težko naravo.

OVEN PODZNAKU KOZOROG

Oven s podznakom v kozorogu predstavlja zelo nezanesljivega ovna. To so praktični ljudje, katerim je zelo pomembno mnenje okolice. Srečanje ognjenega znamenja z zemeljskim je mladostno naivno, simbolizira tudi modrost časa in izkušenj. Ne marate, da bi se razlikovali od drugih, in kot oven v podznaku kozoroga, kateri vas zelo motivira, da bi bili uspešni v življenju, in vas spodbuja k večji pozornosti. V ljubezni velja podobna situacija.

OVEN PODZNAK VODNAR

Ljubite vse kar je novo. Običajno ste prvi, ki kupujete vse možne tehnične inovacije. Nekateri od vas imate tudi revolucionarne ideje, vendar to ne pokažete, ker ste prepričani, da vas ne bi razumeli. Hitro razmišljate in razumete, ter se tudi hitro učite vsega novega. Kljub temu pa ste lahko v medosebnih, prijateljskih in čustvenih odnosih zelo distancirani. Ni pomembno kako velika je ljubezen, če se vaš partner odloči za odhod oven v podznaku vodnarja ne bo delal drame.

OVEN PODZNAK RIBI

Čeprav gre za kombinacijo vode in ognja, ste ovni s podznakom v ribah praviloma čudoviti ljudje. Strast in romantika združi oba v privlačno kombinacijo. Če ste oven v podznaku ribe in se ujamete v težave, si lahko oddahnete. Ste tisti, ki resnično pomagajo in celo takrat, ko vsi od vas dvignejo roke in najbolj neverjetno je, da za to ne pričakujete posebne zahvale. Značilno je da imate posebno vedrino, katero nosite v sebi.

Za podrobnejšo razlago Ascendenta in ostalih planetarnih vplivov, naročite Natalno karto