Bralka Veronika si močno želi spolnosti, partner je hladen

Nekaj let sem v resnem razmerju s fantom, tudi živiva skupaj. Imava dve veliki težavi. Prva je, da oba veliko časa preživiva v službah, kar zelo vpliva na najin odnos, druga pa je, si jaz veliko bolj želim spolnosti kot on. Vedno je utrujen, kar deloma razumem, saj je njegovo delo veliko zahtevnejše od mojega.

V zadnjih mesecih skoraj ne pomnim, kdaj sva imela odnose, kar me močno plaši, saj sem tip osebe, ki spolnost v razmerju enostavno potrebuje.

Poleg tega nikamor več ne greva skupaj, saj ne najdeva časa zase. 

V meni se počasi nabirajo občutki krivde, žalosti in zamere. Sprašujem se, ali je to samo slabo obdobje. Ali so vse to morda znaki, da ta partner ni najbolj primeren zame, ter da bi srečo morda morala poiskati drugje. Moti me predvsem to, da vedno ko se želim o vsem tem pogovoriti, mi reče, da ima polno glavo vsega in naj ga pustim pri miru. Ne vem več, kaj naj naredim, da bi bil najin odnos zopet cvetoč, kot je bil včasih?

Veronika

Veronika, hiter tempo, zahtevne službe, stres, preobremenjenost.

Bralka Veronika si močno želi spolnosti, partner je hladen

Dobrodošli v današnjem tempu, kjer je potrebno narediti več kot včasih, če želimo ohraniti ravnovesje, zdrav um in usklajene odnose, polne razumevanja. Prvi pomemben korak je, da s partnerjem naglas izrazita svoje občutke, ter seveda tudi vse vajine moteče faktorje. V vajinem primeru so možnosti za užaljenost velike, zato bodite prijazni in nikar ne valite vse krivde nanj.

Da bi ponovno ustvarila prijetno intimno vzdušje naredite kakšen korak, kateremu se vsak moški težko upre in s skupnimi močmi razvijajta strategije, s pomočjo katerih bosta zadovoljila potrebe obeh. Tudi pomanjkanje skupnega časa in medsebojnega druženja lahko povzroči zamere in oddaljenost.

Čas za ta pogovor naj bo posebej izbran, najbolj priporočljiv je vikend, ko se partner nekoliko razbremeni od svojega stresa. Rezervirajta si reden termin za vajin zmenek, pojdita nekam na večerjo in se sproščeno pogovarjajta, tudi če je ta termin samo enkrat na mesec.

To vama bo vlilo ponoven občutek povezanosti.

Tudi skupni obrok je lahko odlična priložnost za nekaj sproščenega druženja. Zapomnite si, majhni, čudoviti trenutki vaju lahko rešijo otopelosti in nemira. Osredotočita se na rešitve, ki so realne in dobre za oba, ter ohranite oziroma ponovno privabite očesni kontakt in kakšen poljubček.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi BRALKA LILIJANA JE RAZOČARANA NAD MOŠKIMI