Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti

Venera, ki se 7. februarja začne gibati v znamenju ovna bo pospešila dogajanje in s tem izgubila del svojega naravnega ritma. Vzpostavitev uravnoteženega odnosa lahko postane manj pomembna kot neposredna zlitja nasprotij. Pričakujete lahko da se bodo pojavili številni izzivi in več spolnosti.

Moč tega vpliva je, da se pogosto izognemo razlikam med ljudmi v prizadevanju za bolj neposredno povezovanje.

Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti

Oven je prvo znamenje zodiaka in simbol povsem novega življenja, zato bodite prepričani, da ta tranzit ni nič drugega kot lepši začetek, brez negativnih primesi. Na temni strani je lahko neusmiljena želja Venere po lepših stvareh, ko se giba v znamenju ovna nekoliko sebična. Njena naloga je, da se prižge v neustavljivem čaru, ki ga ima, in zadovolji svoja čutna hrepenenja. Energija ovna ji daje naravno karizmo in moč prepričevanja.

Venera v Ovnu ima močno željo po ljubezni in naklonjenosti, z njo prihajajo izzivi in več spolnosti.

Oven je individualen, drzen in ga bolj zanimajo dejanja kot občutki. Poudarja raziskovanje samozavesti na ceno soodvisnosti, zato v času te Venere ne boste najbolj blesteli v smeri prilagajanja. Venera je boginja srčne in pogosto čutne povezanosti, vendar v znamenju ovna ne omogoča globokih odnosov.

Oven je, čeprav pogosto nastopa v bojni luči,  izjemno ustvarjalno znamenje.

Oven je v mnogih pogledih obremenjen s ključno nalogo ustvarjanja jaza, zato je ta Venera samozavestna, za mnoge ponovno vzbuja občutek lastne vrednosti.  Venera v ovnu še posebej izpostavlja izpopolnjevanje znotraj svojih omejitev, vendar brez pravega konteksta.

Venera v ovnu: Izzivi in več spolnosti

Venera v ognjenem znamenju želi iskrene odnose, dogajanje in naklonjenost, z njo prihajajo izzivi in več spolnosti.

Oven je iskren, zahteven in želi prevzeti vodilno vlogo, zato boste v tem obdobju zelo goreči in aktivni v odnosih. Vaša čustva in strasti se bodo ves čas prebujala in želeli boste prevzeti vodilno vlogo v odnosih.

Vznemirjenje na področju ljubezenskega dogajanja vam bo bolj pomembno kot končni ulov.

Venera v Ovnu zahteva, da ste vztrajni, vendar ne preveč rušitveni. Veliko bolj boste neodvisni, na področju čustev vas bo spremljal impulziven pristop. Všeč vam bo tekmovalnost in morda se boste podali v osvajanje samo zaradi akcije in navdušenja. Nestrpnost in sebičnost vam lahko predstavljata težavo.

Venera v znamenju ovna

Ta Venera vas bo aktivno vključevala v področje mode in lepote.

Prihajajo dobre informacije, povezane z novostmi na tem področju. Dovolili si boste biti bolj drzni in predvsem izstopati.

Prihaja veliko energije, ki jo je smotrno usmeriti v realizacijo kreativnih projektov. Za umetnost ne boste posebej nadarjeni, vendar boste znali oblikovati svoj slog, ki bo privlačen.  Ne boste želeli zapravljati časa za odnose, ki ne vodijo nikamor. Skratka, v tem obdobju prihajajo številni izzivi in več spolnosti.

Preberite tudi ŽENSKE, KI V SPOLNOSTI ŽELIJO VEČ

Vas zanima, kje se je ob rojstvu nahajala vaša Venera? Preverite TUKAJ!