Tedenski Lunin horoskop za obdobje 9.3.-15.3.20

V ponedeljek vas bo objela energija lune v devici. Analitično naravnani, hkrati pa tudi vztrajni se boste borili za svoj prav. Polna luna, ki se bo lotila vašega nezavednega dela osebnosti in čustvenega dojemanja vas bo malce prestrašila s svojo energijo. Prišli boste do novih spoznanj, ki pa bodo nerazumljiva in celo nekoliko obremenilna.  Zanimalo vas bo področje zdravja in nege, zato boste več skrbi posvečali spremembam in prilagoditvam na tem področju.

Misli bodo uhajale k pomembnim zadevam, urediti boste želeli tudi finančno področje.

blankNikar ne dovolite, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije, raje se v torek, ko se ob 11.03 luna pomakne v znamenje tehtnice sprijaznite s situacijami takšnimi kot so in jih še polepšajte.  Ujemite lepoto in eleganco, ki bosta v teh dneh na vrhu seznama vaših prioritet. Ljubezenski pripetljaji bodo umirjeni in polni prijetnih komplimentov.

V četrtek ob 10.28 uri preide luna v znamenje škorpijona, kar prinaša bolj strastno in intenzivno energijo, ter močno željo po dogajanju na področju spolnosti.

Pripravljeni na avanture in razigrani se boste trudili, da bo, kjerkoli se boste nahajali pestro. Odnosi bodo iskreni ter direktni, na trenutke celo malce sarkastični in obarvani s kakšnimi opolzkimi besedami.

V soboto se ob 12.09 luna pomakne v znamenje strelca.

Prišli boste do zanimivih zaključkov, v katere se ne boste poglabljali, ampak jih boste poskusili udejanjiti na čim bolj spontan način. Vaše misli bodo neodvisne, vendar boste kljub temu delovali izredno simpatično in počutili se boste veliko bolj privlačni kot običajno. Na področju dela boste sproščeni, zato se vam obeta več sreče in pestrega dogajanja.

Z veseljem in navdušenjem se boste brez pomisleka tudi v nedeljo, ko boste uživali v prostem času podali v nove avanture. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano z modrostjo, izobraževanjem in tujino. Kakšen prijeten klic ali hudomušno elektronsko sporočilo vas bo spravilo v dobro voljo.

Pripravljeno za Sensa.si