Tedenski lunin horoskop

Teden se bo začel z vplivom lune v znamenju bika. Všeč vam bo topel pridih domačega okolja, z veseljem se boste podajali v sproščene pogovore. Na udaru bo le vaša trma, s katero boste želeli doseči nemogoče. Privoščite si kuro za hranjenje kože, ki vas bo prebudila. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Vaši lasje bodo hrepeneli po negi, zato jim namenite kakšno bogato, hranljivo masko, saj bodo lepše rasli, se okrepili, imeli bodo tudi več volumna.

V torek boste začutili prodorno energijo lune v znamenju dvojčkov.

Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami se ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile in vam vzele voljo. Notranje napetosti vas bodo silile k številnim dejavnostim, zato je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano, všeč vam bo nova energija.

blankBranje globokih knjig vam tudi v sredo ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi zvestih prijateljev. Nikar pa ne rešujte zapletenih situacij, saj vam to prinaša le obremenjenost.

V četrtek ob 9.43 preide luna v znamenje raka.

Poskrbite za umirjeno in s čustvi obarvano  vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Petek bo kljub morebitnim obveznostim in vplivu Polne lune več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Hujšanje vam bo šlo dobro od rok.

V soboto in nedeljo boste dejavni in optimistično naravnani.

Vpliv lune v znamenju leva bo ugodno vplival tudi na najbolj žalostne in obremenjene. Obveznosti vam ne bodo predstavljale nobenih težav, pripravljeni boste tudi na strastne korake, ki vas lahko popeljejo v prijetno čustveno doživljanje.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020