Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.5.-10.5.20

V ponedeljkovo jutro se boste podali z luno v znamenju device, ki prinaša resen čas, ter analitično razmišljanje. Ob 9.09 uri luna preide v znamenje tehtnice, zato se boste veliko bolj kot v preteklih dneh posvetili ljubezenskim energijam, ki jih boste negovali na nežen in romantičen način. Všeč vam bo lepota, zato boste več razmišljali o lepotnih ritualih.

Težji podvigi vas ne bodo zanimali, ob njih boste hitro postali utrujeni.

V sredo lahko pričakujete bolj intenzivno energijo, saj se luna ob 9.05 uri seli v znamenje škorpijona. Poudarjali boste  dosežke in odločitve, pripravljeni se boste tudi skregati ali boriti, če vam kakšna stvar ne bo najbolj všeč. Približali se boste resnici, ambicioznim mislim in si znali pričarati zanimivo dogajanje. Klepetanje boste znali obogatiti s kakšno sarkastično pripombo.

V četrtek prihaja vpliv Polne lune, ki vam ne bo razjasnil vaše slike, ampak jo bo še dodatno zakompliciral. Veliko boste upali, vendar bolj malo rešili.

blankV petek ob 9.15 uri preide luna v znamenje strelca.

Z veseljem se boste sprostili in se svobodno podali v nove dogodivščine. Prihajajo zanimiva naključja, obarvana s hudomušnimi idejami. Tudi osamljenost vam tokrat nikakor ne bo pisana na kožo, vse boste naredili, da bi se okoli vas čim več dogajalo. Prijetne misli skušajte s kreativnim pristopom ponesti v prijetne rešitve. Tudi najbolj žalostni se boste znali tokrat dobro motivirati.

V nedeljo ob 11.38 uri preide luna v znamenje kozoroga, zato boste kar naenkrat bolj zadržani.

Po glavi vam bodo švigale misli, povezane s poslom, denarjem, izobraževanjem in napredkom. Težko se boste popolnoma odklopili.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU