Tedenski Lunin horoskop za obdobje 30.3.-5.4.20

V ponedeljek bo luna v znamenju dvojčkov poskrbela, da ne boste preveč žalostni in obremenjeni, ampak boste znali nekje v sebi poiskati določen navdih. Težko vam bo brez stikov, vendar jih boste spretno nadomestili v raznih spletnih klepetalnicah. Tudi telefon vam bo zvonil veliko bolj pogosto, kar vas niti ne bo motilo. Kljub vsemu, kar se dogaja, bo ta zračna energija prinesla vsaj nekaj upanja.

V torek ob 13.43 uri se luna pomakne v znamenje raka, kar nakazuje na več razmišljanja, poglabljanja in predvsem vračanja v preteklost.

Težje se boste soočali, bolj boste občutljivi. Če ne boste deležni dovolj pozornosti ljubljene osebe, se lahko prelevite v malce zoprno osebo, ki še sama ne ve točno kaj hoče. Povečano bo sočutje do drugih, zato boste bolj pripravljeni priskočiti na pomoč.

blank

V sredo vas vpliv Prvega krajca vabi k temu, da naredite nekaj samo zase.

Svoje nemirne misli boste znali postaviti v celoto. Najboljše se boste počutili sami s sabo, takrat ko vas nihče ne bo motil ali obremenjeval.

V četrtek boste skozi dan še malce zaprti vase, zvečer, ob 20.26, ko luna preide v znamenje leva, pa boste lažje prenašali vse situacije, saj vam bo ogenj dovajal moč.

Petek in sobota z luno v levu vabita k temu, da se sestavite, dvignete glavo in ostanete močni.

Tudi če boste imeli občutek, da vam ne gre dobro, da ste razočarani in siti vsega, se boste znali nekako motivirati. Ob 23.18 zvečer luna preide v devico.

V nedeljo bo odličen čas za čiščenje in pospravljanje, znali se boste tudi poglobiti v družinske odnose.

Edino, kar vam lahko pokvari dan, je kakšna pikra pripomba, ki pa se ji raje nasmejite.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi STRAH, KAKO GA PREMAGATI IN SE SOOČITI