Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek vas bo vodila razigranost. Luna v znamenju vodnarja poudarja željo po nečem novem, drugačnem. Polni zamisli in želje po dogajanju, boste že dopoldne opravili ogromno in se po 16.41 uri, ko se luna zavihti v znamenje rib zasanjano podali v užitke. Na ljubezenskem področju se vam bodo nizale nežne energije, prihaja tudi toplina, s katero boste poglobili odnose. Pripravljeni se boste soočiti z raznimi lekcijami preteklega obdobja in se umirjeno usmeriti na poti k napredku. Silvestrov večer bo prijeten, vendar bolj umirjen, poln globokih doživetij, ki bodo zagotovo polepšala noč.

Zaljubljeni se boste predajali drug drugemu, čutili boste močno povezanost.

blankV sredo boste utrujeni, polni vtisov in pripravljeni na tople pogovore. Godila vam bo družba tihih in umirjenih ljudi, s katerimi boste tkali zanimive zgodbe. Dan bo mineval v harmoničnih vibracijah, zaželeli si boste tudi kakšnega zanimivega filma, kar vas bo sprostilo.

V četrtek preide luna v znamenje ovna, zato pričakujte željo po neprestanem dogajanju.

Zanimivi prebliski, številne ideje in pestro dogajanje, vse to vam bo še kako pisano na kožo. Petek bo popestril Prvi krajec, ki bo odlična iztočnica za vse, ki ste nekoliko obtičali na mestu. Posvetili se boste tudi negi in nekoliko bolj zdravemu načinu življenja.

V soboto ob 17.15 uri preide luna v znamenje bika.

Vaši čuti bodo močno poudarjeni, z veseljem se boste združili z družino in prijatelji. Vikend bo namenjen počitku in pripravi na novo obdobje, v katerem boste lahko morda tudi napredovali. Osebna prepričanja bodo končno bolj intenzivna.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020