V ponedeljek se boste z vplivom lune v znamenju rib podali zasanjano.

Teden boste začeli z Mlajem v znamenju dvojčkov. Prihaja vzpodbudna energija, ki se bo na pozitivne način dotaknila vaših odnosov in vas popeljala k drugačnim željam in odločitvam. Polni boste dobre volje, ki se bo prepletala tudi na področju dela in denarja, zato lahko pričakujete kakšno pozitivno presenečenje.

Luna in njen vpliv

V torek ob 18.17 uri preide luna v znamenje nežnega raka.

Vse kar se bo dogajalo, bo vsebovalo čustven pridih, spomnili se boste tudi na pretekle zadeve in odločitve in jih skušali popeljati višje, oziroma globlje.

Konjunkcija med Luno in Merkurjem bo na področju komunikacije zastavila nove cilje, prisotna bo tudi fleksibilnost, s katero se boste lažje odločali. Umirjeno vzdušje vas bo razvedrilo, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi. Uživali boste v harmoniji odnosov in dobrih okusov, pojavi se lahko le nekaj občutljivosti, ki jo boste rešili s pogovorom.

V četrtek zvečer luna preide v znamenje leva, ter vam prinaša pogum in optimizem. Prišli boste do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar zadeva vašo samozavest. Všeč vam bo, če vas bo kdo pohvalil in si za vas vzel nekaj svojega časa. Hvaležni boste tudi za vsako pomoč, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko.

V soboto pozno zvečer prehaja luna v znamenje device in prinaša bolj resen čas, ter analitično razmišljanje. Tudi v nedeljo ne bo časa za razpuščenost in težko se boste prepustili brezskrbni zabavi. Ves čas boste imeli v glavi pomembne in nepomembne malenkosti, ki jih še niste postorili. Na področju prehrane se boste zanimali za boljše smernice.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!