Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek se boste obdali s prijetnimi energijami domačih, saj vas bo dopoldne spremljal vpliv lune v biku. Nikamor se vam ne bo mudilo, vendar boste kljub temu zelo učinkoviti in vztrajni. Ob 12.29 uri preide luna v razigrana dvojčka, zato se bo dan odvijal zelo razposajeno.

Klepetali boste v nedogled, težko se boste poglabljali, vaše zanimanje pa bo širše kot običajno. V iskanju novosti, dogodivščin in raznih klepetov boste tudi v torek hiteli sem ter tja, brez posebnega smisla.

blankV sredo zvečer prehaja luna v znamenje raka.

Ta nežna luna bo prebudila vaša čustva in vam ponudila skok v preteklost, ki ne bo najbolj prijeten. Zadrževali se boste v domačem okolju in se skušali pogovoriti o raznih notranjih napetostih, ki vas onemogočajo pred sproščenim življenjem. Poslovno boste težje napredovali, saj vam bo primanjkovalo vztrajnosti, potrebne za stabilno delovanje in pomembne odločitve, ki vas lahko v teh dneh samo še dodatno zmedejo.

V petek pozno zvečer z luno v znamenju leva prihajajo presenečenja, hitre in hkrati drzne misli ter željo po tem, da bi ugajali.

Z visokim egom se boste veliko lažje postavili zase in zadeve  postavili na pravo mesto. Športne dejavnosti vas bodo razveseljevale, vendar samo če se boste nahajali med najboljšimi, saj boste poraz težko prenašali. Želeli boste biti boljši in lepši, tudi na področju zunanjega videza.

V nedeljo, ko prihaja vpliv Polne lune nič ne bo enostavno.

Vendar nikar ne podlezite tem negativnim energijam, raje dvignite glavo in se usmerite h konkretnim odločitvam. Ne omahujte, ampak bodite pogumni, le tako se boste lahko zaščitili. Želeli si boste druženja, vendar vam lahko kakšen zmenek pokvari nepotrpežljivost.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020