Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje razpršene energije.

V ponedeljek boste stopili z luno v znamenju dvojčkov, zato pričakujte veliko dogajanja in bolj razpršene misli. Ob 13.31 uri se luna pomakne v znamenje raka. Tudi če boste obkroženi s prijatelji in dobro družbo, boste globoko v sebi malce osamljeni in na nek način morda celo žalostni.

Uživali boste v kuhanju, dobri hrani in vendar ne pretiravajte s količinami alkohola, saj boste malce labilni. Ustrezale vam bodo nežne energije. Na področju dela boste počasneje zaznavali rešitve, kljub temu boste sposobni napredka, prav tako na finančnem področju.

blankV sredo ob 15.18 uri prehaja luna v znamenje leva.

Vzpodbudila vas bo k temu, da opravite vse kar ni dokončanega in nedorečenega. Predvsem se bo to poznalo v družinskem krogu, kjer stvari še niso takšne kot bi morale biti. Na poslovnem področju bo potrebna večja previdnost pri podpisu pogodb in bančnih transakcijah, pri čemer se zanesite se na svojo intuicijo. V četrtek vas bo vpliv Mlaja popeljal v drugačno razmišljanje, manj obremenjeno in vsekakor bolj napredno. Ta energija vas bo popeljala v strast in konkretna dejanja, s katerimi boste zagotovo pustili svoj pečat.

Premišljeni in natančni se boste v petek popoldan, ko luna preide v devico podali v nove podvige.

Manjkalo bo le odločnosti, zato boste bolj učinkoviti v skupini, kjer bo prisotnih več različnih mnenj. Na področju ljubezni vam bodo godili nežni prijemi, s katerimi boste poglobili svoje razmerje.

Kompliciranje vas bo spravljalo ob živce, saj boste vse želeli zaključiti čim prej. Luna v tehtnici bo v nedeljo popoldne poskrbela, da boste dovolj časa in energije posvetili skrbi za svoje telo ter si le tako izboljšali svoje počutje.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!