7.9 C
Ljubljana
ponedeljek, december 9, 2019
Domov Luna Lunin horoskop Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.9.- 29.9.19

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.9.- 29.9.19

Tedenski lunin horoskop prinaša dobro energijo

V teden se boste podali z luno v znamenju nežnega raka, ki bo na prijeten način prebudila vaš čustveni del. Veliko bo razmišljanja, lahko se pojavi tudi kakšen trenutek žalosti, ki ga boste premostili s toplim pogovorom.

V torek 11.19 se luna pomakne v znamenje leva, kar vas vodi v energično delovanje na vseh področjih. Prodorna čustva bodo privrela na plano in težko se boste nadzirali, da ne bi povedali, kar vam leži na duši. Besede bodo direktne in iskrene, vi pa navdušeni nad vsem, kar se bo dogajalo. Delo bo za vas velik izziv in tokrat se boste z lahkoto rokovali tudi s težjimi opravili in vse skupaj popeljali do konca. Spremljal vas bo občutek, da izgledate odlično, da ste nekaj posebnega, zato s samozavestjo tokrat ne boste imeli težav.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.9.- 29.9.19V četrtek ob 12.37 uri se luna pomakne v znamenje device, kar vam prinaša občutek, da niste dovolj učinkoviti.

Perfekcionizem, ki vas bo objel, se bo širil na vsa področja vašega delovanja. Zahtevne naloge in finančne zadeve bodo glavni vir vašega zanimanja. Ljubezenski pripetljaji, ki se bodo vrstili se bodo odvijali skoraj mimo vas, saj boste v mislih preveč zaposleni z drugimi zadevami.

V soboto se boste z Mlajem v tehtnici prebudili in si zaželeli več ljubezni ter prijetnega kramljanja v dvoje. Lepe energije se bodo razširile tudi na področje osebne rasti, kjer boste veliko lažje naredili kakšen korak v smeri osebnega zadovoljstva. Tudi v nedeljo boste čutili ljubezen, kjerkoli se boste pojavili. Zamikal vas bo tudi svet umetnosti, saj bo stopnja vaše kreativnosti na samem vrhu.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!

 

OboževalciVšečkaj
SledilciSledite
0NaročnikovNaročite se

PRIPOROČAMO

ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, LJUBIJO HITROST

Preverite, če spadate med ženske, ki obožujejo hitrost, avtomobile in tehnično področje Vedno več žensk se znajde v situacijah in poklicih, ki so bili včasih...