Tedenski Lunin horoskop za obdobje 23.3.-29.3.20

V teden boste stopili kljub vsem situacijam nežno in premišljeno, saj vas bo vodila energija lune v ribah.

Sanje bodo vaša najboljša sopotnica, domišljija bo prisotna povsod, zato bo pristanek na realna tla v torek, ko se luna začne sprehajati po znamenju ovna lahko malce trd in nepredvidljiv. Zaradi Mlaja prihaja celo preveč impulziven čas. Težko se boste zbrali, še posebej tisti, ki niste vztrajni, zato natančne in pomembne zadeve raje prestavite za kakšen dan.

Nikar se tudi v sredo, ko bo luna še v ovnu ne spuščajte v besedne konflikte, saj bi vas lahko to drago stalo.

blankNotranji nemir lahko sprostite z branjem. Pospravljanje in urejanje doma vam ne bo najbolj pisano na kožo, saj boste preveč hitri in nemirni. Informacije, ki jih boste deležni, vas lahko najprej šokirajo, nato jih boste znali pospraviti na pravo mesto.

V četrtek od 14.36 ure dalje prihaja z vplivom lune v biku bolj umirjen čas, poln globokih razmišljanj.

Z lahkoto se boste usmerili v bolj realne odločitve in jih brez težav tudi izpeljali. Veliko stvari, ki so vas bremenile, boste sedaj videli v drugačni luči. Več se boste zadrževali v znanem okolju in razmišljali o dobri hrani, vendar pazite, da ne boste z njo pretiravali.

Za poglabljanje v čustvene zadeve tudi v soboto ne boste imeli dovolj energije, kakšen zaplet ali kočljivo situacijo boste raje preskočili. Tokrat vam bo lažje ostati doma in se posvetiti sebi ter ožjemu družinskemu krogu.

V nedeljo, ko luna pride v dvojčka, pričakujte več zmedenosti in površnosti.

Imeli boste veliko domačih opravkov, vendar na koncu nikjer nobenih konkretnih rezultatov. Ves čas boste nestrpno iskali nove možnosti in se posvečali malenkostim, samo zato, da bi se nekako zaposlili. Vaš telefon bo obremenjen s številnimi klici, prav tako vaše misli.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi JEZA, TEMNA STRAN VAŠE DUŠE