Tedenski lunin horoskop

Teden se bo začel z vplivom lune v škorpijonu. Strast, energične odločitve in novi začetki vas vabijo k pozitivnemu vzdušju. Ob 17.34 uri se luna zavihti v znamenje strelca, zato pričakujte povečano željo po zabavi. V torek se boste veselili in se prepustili spontanim energijam. Približali se boste bistvenim stvarem, ki lahko vplivajo na prijeten večer v krogu bližnjih. Z lahkoto boste povedali to kar mislite, čutite in želite. Na področju ljubezni bo vse enostavno in prijetno, zato se z njo v teh dneh ne boste preveč ukvarjali. Raje se boste popolnoma prepustili.

blank

Božični dan bo obarvan z veseljem.

Ne bo vam žal časa, ki si ga boste vzeli za družino. Zaradi optimističnih energij so na vidiku zbližanja, tudi tistih, ki ste bili nekaj časa morda sprti. V poznih večernih urah se bo luna znašla v hladnem kozorogu. V četrtek vas bo ne glede na prost dan postavila pred številna dejstva, s katerimi se boste usmerili k večji motivaciji in rahlemu poslovnemu napredku. Luna se nahaja v znamenju svojega izgona, kjer najteže izraza svoje dobre lastnosti. Na vrata bo potrkal tudi Sončev mrk. Ne bodite presenečeni, če boste na trenutke počutili utesnjeni, obremenjeni in nesproščeni. Če imate občutek, da ste osamljeni, pojdite med ljudi in se zabavajte, pazite pa, da vas ne zmedejo prevelike količine alkohola. Svoj um boste najlažje zapolnili z ustvarjalnimi vzgibi.

V soboto ob 6.20 uri luna spremeni svojo smer v vodnarja.

Luna v tej poziciji prinaša nenadne in nenavadne spremembe, lahko doživite prijetno presenečenje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu. Tokrat ne boste tako močno obremenjeni z ustaljenimi miselnimi vzorci, zato boste lažje sledili svojemu instinktu. Vaš razum bo aktiven zato se usmerite v organizacijo. Znebili se boste navideznih bremen in si zarisali boljšo, lepšo pot. Srečevali boste stare prijatelje in znance, ki jih že dolgo niste videli. Skupaj se boste preteklim izkušnjam prijetno nasmejali.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020