Tedenski Lunin horoskop za obdobje 22.7.-28.7.

Lunin horoskop
Lunin horoskop

Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje prijeten teden

V ponedeljek se boste z luno v znamenju rib podali nežno naravnani in zelo domiselni. Vendar vas bo še sredi dneva napadla divja in aktivna energija, ki jo prinaša luna v znamenju ovna. težko se boste prilagodili, težko se boste zadržali in še težje boste ob nestrinjanjih ostali tiho. Konfliktom se raje izognite, saj lahko nosijo s sabo trde besedne fraze, nepremišljene in celo nesramne.

blankV sredo pozno zvečer preide luna v znamenje bika.

Z veseljem se boste ležerno predali uživanju, kjerkoli boste, vas nihče ne bo smel motiti, hrepeneli boste po harmoniji v odnosih, vendar se ne boste pripravljeni žrtvovati. Veliko dela boste opravili vztrajno in motivirano, vendar si boste znali vzeti tudi čas zase.

V četrtek prinaša Zadnji krajec povečano željo po prekinitvi odnosov, s katerimi niste zadovoljni in željo po tem, da zaključite vse, kar vas v zadnjem času obremenjuje.

V soboto ob 8.29 uri se luna seli v znamenje dvojčkov, kjer vam bo nagajala s svojo razposajeno energijo.

Pripravljeni boste na vse, ves čas boste želeli dogajanje in pozornost. Telefoni in emaili bodo dodatno obremenjeni. Prav tako se boste težje dolgo zadrževali na enem mestu. Prijetna in vihrava energija se bo dotaknila tudi ljubezni, ki konec tedna ne bo dosegala globine, kljub temu pa bo simpatična.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!