Tedenski Lunin horoskop za obdobje 18.5.-24.5.20

V ponedeljek prihajajo nepričakovani dogodki, saj bo luna v znamenju ovna poskrbela, da boste ves čas v pogonu. Direktna komunikacija, hitre misli in bliskovita dejanja vam bodo všeč še posebej, če ste rojeni v ognjenih znamenjih. Vsi ostali se boste s to dinamiko na trenutke malce težje soočali.

Tudi v torek boste navdušeni nad vsem, kar vas bo obkrožalo.

Veseli in prijetno usmerjeni se boste lažje ukvarjali s tistim, kar je zelo pomembno. Nepomembne zadeve in malenkosti se vas niti ne bodo dotaknile. Ljubezen bo sicer strastna, vendar nič kaj nežna.

blankV sredo preide luna v znamenje zemeljskega bika.

Pomemben bo predvsem zavedni del, želeli boste postoriti čim več in lažje se boste motivirali. Prihaja tudi konjunkcija med Luno in Uranom, ki prinaša nenavadno dogajanje, številne prijetne vibracije, po drugi strani pa manjši hladen val na čustvenem področju. Misli bodo sicer zbrane, vendar se v pomembne zadeve raje ne spuščajte, saj boste notranje preveč nemirni.

V četrtek bo najboljša zaposlitev zemlja in narava, zato se spontano povežite in izkusite njuno nenavadno moč pomiritve. Dan bo ugoden za meditacijo in nežne prijeme. Prepustite se svoji duši.

V petek, ob 15.36 uri preide luna v dvojčka. V kombinaciji z energijo, ki jo prinaša Mlaj se boste prebudili in si zaželeli nekaj drugačnosti. Notranje misli bodo švigale iz ene skrajnosti v drugo, na zunaj boste izžarevali nemir in nestrpnost. Kljub temu pa se boste znali v kočljivih situacijah znajti in poiskati svojo noto zadovoljstva. Tudi v soboto in nedeljo boste prijetno razpoloženi, ne bojte se, da bi vam bilo dolgčas, ali pa da bi se znašli v primežu slabe volje. Saj boste znali vse premagati s smehom.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: STE NOČNA ALI JUTRANJA PTICA?