Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek vas bo aktivna energija lune v znamenju leva povabila k temu, da se usmerite k napredku. Lažje se boste zbrali, lažje boste razumeli vse kar se bo odvijalo okoli vas. Stremeli boste k enostavnim odločitvam, vleklo vas bo med ljudi. Zabava bo tista, ki vas bo prepričala, da se je udeležite. V torek boste s pomočjo Zadnjega krajca želeli zaključiti vse kar vas je v zadnjem času obremenjevalo. Prehrana bo bogata, vendar pazite, da ne boste pretiravali v smeri nezdravega.

V sredo preide luna v znamenje device.

blankPrihaja natančen pristop, vaša organizacija bo odlična in vi naravnani na poslovni uspeh. Zanimalo vas bo vse, kar želite proučiti že nekaj časa, lenobe in dolgčasa tokrat ne boste zaznavali. V ljubezenskih odnosih boste zadržani in preveč obremenjeni s svojimi pravili in merili, da bi se lahko spontano prepustili toku dogajanja. Ta vpliv vam prinaša občutek za red in precizen pristop k vsemu, česar se boste lotili, zato površnosti ne boste spustili blizu.

V petek preide luna v znamenje tehtnice.

Umirjeno vzdušje vas bo razvedrilo, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi. Uživali boste v harmoniji odnosov in dobrih okusov, pojavi se lahko le nekaj občutljivosti, ki jo boste rešili z diplomatsko naravnano komunikacijo. Tudi v soboto boste nežni in čustveni. Občutljivost se bo prepletala na vseh področjih.

V nedeljo se boste z vplivom lune v škorpijonu dobesedno zagnali v prijeten dan. Seveda brez kančka dvoma ali slabe volje, pripravljeni na nove dogodivščine. Ljubezenski sestanki bodo vroči, vsebovali bodo povečano in popolnoma prebujeno strast.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!