Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek vas bo aktivna energija lune v znamenju leva povabila k temu, da se usmerite k napredku. Lažje se boste zbrali, lažje boste razumeli vse kar se bo odvijalo okoli vas. Stremeli boste k enostavnim odločitvam, vleklo vas bo med ljudi. Zabava bo tista, ki vas bo prepričala, da se je udeležite. V torek boste s pomočjo Zadnjega krajca želeli zaključiti vse kar vas je v zadnjem času obremenjevalo. Prehrana bo bogata, vendar pazite, da ne boste pretiravali v smeri nezdravega.

V sredo preide luna v znamenje device.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 18.11.-25.11.19Prihaja natančen pristop, vaša organizacija bo odlična in vi naravnani na poslovni uspeh. Zanimalo vas bo vse, kar želite proučiti že nekaj časa, lenobe in dolgčasa tokrat ne boste zaznavali. V ljubezenskih odnosih boste zadržani in preveč obremenjeni s svojimi pravili in merili, da bi se lahko spontano prepustili toku dogajanja. Ta vpliv vam prinaša občutek za red in precizen pristop k vsemu, česar se boste lotili, zato površnosti ne boste spustili blizu.

V petek preide luna v znamenje tehtnice.

Umirjeno vzdušje vas bo razvedrilo, saj boste končno lahko namenili nekaj časa sami sebi. Uživali boste v harmoniji odnosov in dobrih okusov, pojavi se lahko le nekaj občutljivosti, ki jo boste rešili z diplomatsko naravnano komunikacijo. Tudi v soboto boste nežni in čustveni. Občutljivost se bo prepletala na vseh področjih.

V nedeljo se boste z vplivom lune v škorpijonu dobesedno zagnali v prijeten dan. Seveda brez kančka dvoma ali slabe volje, pripravljeni na nove dogodivščine. Ljubezenski sestanki bodo vroči, vsebovali bodo povečano in popolnoma prebujeno strast.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!