Lunin horoskop napoveduje aktiven teden.

Lunin horoskop vam napoveduje, da boste v ponedeljek stopili z vplivom Polne lune v znamenju strelca, ki jo imenujemo tudi Jagodna luna. Občutili boste manjšo krizo, ki vključuje finančno področje. Intenzivni bodo procesi preobrazbe, ki vas bodo potegnili iz cone udobja. Proti večeru se luna začne gibati v znamenju kozoroga.

Notranja napetost in zunanji pritiski lahko vodijo do osebnih konfliktov in kriz, ki odvajajo energijo. Prej boste spregledali kakršno koli dinamiko odnosov ali negativne občutke, ki povzročajo neskladje.

V torek in sredo lunin horoskop napoveduje, da boste poslovni in vztrajni ter pripravljeni na napredek. Če le tega ne bo, se vas lahko dotakne nervoza, ki se bo prepletala tudi v odnosih. Bolj hladne in zadržane energije bodo prisotne tudi na področju ljubezenskih odnosov. Priporočljive so razne raztezne vaje in obisk kakšnega hriba, da prebudite svoje telo.

Lunin horoskop
Lunin tedenski uvid

V četrtek se luna pomakne v znamenje vodnarja, zato boste deležni razposajenih energij. Prihaja več sreče in ugodnih priložnosti, ki vas vodijo k bolj naprednemu načinu razmišljanja. Izvedeli boste več kot ste pričakovali, kar vas vodi v sklepanje zanimivih zadev, brez kančka dvoma. V petek, na prvi poletni dan se bodo prebudile vaše želje, ki vas v mislih vodijo v daljave, tam, kjer lahko sanjate in se prepuščate prijetnim dogodivščinam.

V soboto ob 16. 01 uri se s prehodom lune v znamenje rib pomikate v bolj labilno obdobje, vendar globoko in intuitivno. Ljubezenske zadeve lahko dobijo lepšo podobo, zmotilo pa vas bo nekaj občutljivosti. Nasvetov ne boste znali sprejemati na pravi način, ampak si jih boste razlagali po svoje.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!