Tedenski lunin horoskop

V ponedeljek, ko bo luna v strelcu boste polni elana in kreativnih idej, o katerih boste z veseljem tudi razpravljali z znanci in prijatelji. Nezadovoljstvo bo izginilo in na prvo mesto boste znali postaviti sebe. Neobremenjeno boste vzdrževali odnose in z lahkoto vzpostavljali tudi nove stike, ki pa ne bodo ravno globoki. Dogovori lahko ravno zato nekoliko obvisijo v zraku. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih.

V torek ob 11.36 se luna pomakne v znamenje kozoroga, zato vas bodo objele bolj resne in intenzivne misli.

Vzorci, s katerimi ste že razčistili, se lahko ponovno prikradejo v vaše življenje, zato se jim čim prej izognite. Poglobite se v delo, ki vas bo osvobajalo in hkrati osrečevalo. Tudi finance bodo področje, kateremu boste namenili več pozornosti in zanimanja. Vseeno vam bo, če boste prejeli kakšno kritiko, saj boste globoko v sebi vedeli, da delate prav.

Čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato v tem dneh ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb.

blankV sredo boste začutili povečano delovno vnemo, saj se bo luna nahajala v najbolj poslovno naravnanem znamenju. Mnogo bolj se boste zavedali tega, kaj si v življenju resnično želite. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna. Bodite odprtih oči in odprtega duha, še posebno kar se tiče profesionalnih priložnosti.

V četrtek zvečer, ob 20.42 uri luna pride v znamenje vodnarja, kar bo poudarilo željo po spremembah.

Družabnost in dobra volja bosta odlični iztočnici za dobro počutje. Ta energija vam prinaša nenadne in nenavadne spremembe, lahko da boste doživeli prijetno presenečenje, ki lahko vključuje tudi nova poznanstva.

Nikakor tudi v petek ne boste obremenjeni z ustaljenimi miselnimi vzorci, zato boste veliko lažje sledili svojemu instinktu.

Ta vpliv prinaša več akcije, poguma, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni.

V nedeljo prehaja luna v znamenje rib.

Nastopil bo tudi Mlaj, zato boste bolj odprti za vse predloge, ki jih boste sprejemali z velikim entuziazmom v očeh. Ta vpliv vas bo popeljal v sanjarjenje in prijetna pričakovanja. Nikar pa v tem času ne pretiravajte z alkoholom in s tem, da iščete negativne vzgibe v vsaki stvari.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020