Tedenski Lunin horoskop za obdobje 16.9.- 22.9.19

Luna

Tedenski Lunin horoskop vam napoveduje prijeten teden

V ponedeljek se vas bo dotaknil vpliv lune v temperamentnem ovnu, ki vam ne bo dovolil počitka in počasnih korakov. Hitra in pogumna energija bo tista, ki vas bo pripravila do tega, da se začnete bolj intenzivno pomikati naprej, seveda v pravi smeri svojih ciljev. Šport in rekreacija bo nekaj, čemur se boste danes težko odpovedali.

Lunin horoskopV torek ob 12.31 uri se bodo začele z vstopom lune v znamenju bika prepletati ugodne vibracije. Sledili boste svojim notranjim občutkom in uživali v družbi družine. S kuhalnico boste v tem času zelo spretni, želeli boste okušati zahtevnejše jedi. Ljubezen bo obarvana s harmoničnimi vzgibi. Z lahkoto se boste umirjeno pogovorili o vsem, kar vas bremeni na področju čustev in medsebojnih odnosov.

V četrtek pozno zvečer prihaja bolj razigrana, vendar bolj površinsko usmerjena energija, saj se luna seli v znamenje zračnih dvojčkov.

S prodornim umom in hitrimi odločitvami lahko naredite veliko koristnega, vendar le če boste zbrani in striktno usmerjeni v eno zadevo. Mikale vas bodo razne razprave, tudi avanture, kjer pa globine tokrat ne boste zaznavali.

V nedeljo prihaja toplina, obarvana z občutljivostjo. Zadnji krajec v znamenju raka lahko popelje na plano številne podzavestne vzgibe in speče energije povezane s preteklostjo. Potopite se v svoje misli, če boste žalostni, si dovolite jokati, nikar pa ne imejte občutka, da je vse skupaj nemogoče.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!